Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Presezon 2012 - Timişoara pierde cu Enisey, scor 61-89, în cadrul turneului din Croaţia

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
15.09.2012

BC Timişoara a pierdut cel de-al doilea meci de pregătire disputat în cadrul turneului din Croaţia. Vicecampioana României a fost depăşită de Enisey Krasnoyarsk, scor 89-61.

Similar meciului cu Siroki, disputat vineri (14.09), tot la Porec, în Croaţia, Leii din Banat au rămas mult în urmă din startul confruntării. La capătul primelor zece minute de joc tabela de marcaj indica scorul de 33-11. De aici şi până la final ruşii, care au întâlnit pe U Mobitelco Cluj în precedenta ediţie a FIBA EuroChallenge, au gestionat avantajul şi au reuşit să se impună la o diferenţă de 28 puncte.

Dominique Archie a avut 12 puncte şi 4 pase decisive, Robert Sarovic a adăugat 10 puncte şi 6 recuperări, iar Andrei Căpuşan şi Marko Derasimovic au avut câte 8 puncte fiecare pentru Timişoara, conform bctimisoara.ro.

Vineri, Timişoara a pierdut meciul cu Siroki, campioana Bosniei, scor 82-85.

Duminică (16.09), echipa lui Predrag Badnjarevic întâlneşte pe Ruskon Mordovia, din Superliga Rusiei (a doua competiţie ca importanţă în Rusia). Această formaţie a luat locul lui Ural Ekaterinburg, echipă ce a renunţat să mai participe la turneul din Croaţia, potrivit aceleiaşi susse.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!