Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prestația formidabilă a lui Stephen Holt la concursul de 3 puncte de la All-Star Game. Video

Prestația formidabilă a lui Stephen Holt la concursul de 3 puncte de la All-Star Game. Video

Stephen Holt a reușit poate cel mai spectaculos moment al serii la All-Star Game-ul găzduit de formația sa la noua Oradea Arena.

Jucătorul celor de la CSM CSU Oradea a trecut în concursul de 3 puncte de Patrick Richard, după o finală extrem de disputată.

Holt a trebuit să treacă de 23 de puncte pentru a-l devansa pe Pat. El „a prins foc” pe ultimele rasteluri și nu a mai putut rata:

Stephen Holt și-a încununat prestația cu o celebrare similară cu a tizului său mult mai celebru din NBA, Steph Curry:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Baschet.ro (@baschet.ro)

În actuala stagiune de LNBM Holt are medii de 10,3 puncte, 3,8 recuperări și 2,9 pase decisive, cu 55,7% de la 2 puncte și 40,3% de la 3 puncte.

*foto: captură instagram baschet.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!