Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prestație dominantă pentru Earl Watson în meciul cu CSM Târgu Jiu

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
04.01.2022

Prestație dominantă pentru Earl Watson în meciul cu CSM Târgu Jiu

CSM Petrolul Ploiești a reușit să câștige împotriva celor de la CSM Târgu Jiu, într-un meci din etapa a 13-a cu Liga Națională. Victoria cu scorul de 94-88 este prima în noul an pentru prahoveni.

Elevii lui Mihai Popa au avut o prestație colectivă reușită, în care au bifat 28 de assist-uri. Mai mulți jucători s-au remarcat, iar unul dintre ei a fost Earl Watson.

Pivotul american al formației gazdă a încheiat cu 21 de puncte (record personal în LNBM), 4 recuperări și 3 pase decisive. El a avut un indice al eficienței de +24 și a înscris 8/12 aruncări din acțiune și 5/7 de la distanță și a punctat și la capitolul spectacolului, reușind câteva dunk-uri ce au ridicat spectatorii prezenți în picioare.

Watson a impresionat și la capitolul defensiv. Deși adversarul său direct, Kevin Allen, a avut un double double, Earl a reușit să protejeze excelent inelul și spațiile de pătrundere ale rivalilor, terminând cu 2 capace și 2 intercepții.

Pentru CSM Petrolul Ploiești urmează o provocare dificilă în etapa a 14-a, când formația lui Mihai Popa se deplasează la Cluj pentru duelul cu campioana en-titre a României.

*foto: csmploiești.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!