Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prestație modestă pentru Subotic

Adrian Micinic

Adrian Micinic
27.10.2013

Vujadin Subotic a avut o seară groaznică în partida pe care CSM Oradea a câștigat-o cu scorul de 77-76, în etapa a 5-a din sezonul regulat al Ligii Naționale de baschet masculin - ediția 2013/14.

Sportivul originar din Muntenegru a fost titularizat, similar tuturor jocurilor oficiale disputate de formația pregătită de Cristian Achim în actualul sezon competițional. El a avut 25 minute de joc, perioadă în care a totalizat 0/6 la aruncările de trei puncte și 0/1 la cele de două, fără vizită la linia de pedeapsă. Așadar, Vuja a terminat fără punct marcat. Subotic a bifat 2 recuperări, o pasă decisivă și trei mingi pierdute pentru un coeficient de -7 la eficiență, respectiv -6 la capitolul +/-.

În afara liniei statistica extrem de modeste pentru orice jucător, cu atât mai mult pentru unul care a jucat cu real succes la un nivel foarte ridicat în baschetul continental, se impune să remarcăm faptul că și deciziile sale au lăsat de dorit în cadrul acestui meci.

Interesant este că prestație lui Subotic vine după o primă săptămână în care ex-iugoslavul s-a putut antrena la capacitate maximă, după ce în debutul acestui sezon a avut o serie de probleme musculare.

Înaintea partidei de la Oradea, Subotic s-a întreținut pentru câteva secunde cu antrenorul echipei din Mediaș, Marcel Țenter. Acesta a mărturisit că în urmă cu câțiva ani a negociat cu Subotic pentru venirea acestuia la Cluj, însă la momentul respectiv jucătorul în cauză a primit o ofertă mult mai tentantă din punct de vedere financiar din Cipru, pe care a acceptat-o.

Aflat la primul sezon în România, baschetbalistul de 1.96 metri are medii de 10.6 puncte, 4.8 recuperări, 1.8 pase decisive, 2.0 posesii pierdute în 25:22 minute le meci. Vuja are procentaje de 45% la două puncte, 27% la trei puncte și 73% la linia de pedeapsă pentru 7.8 la eficiență și 9.4 la +/-.

Foto: Roby Boros 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!