Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prima declarație a lui Josip Naletilic din postura de jucător al Craiovei

Lucian Călinescu, Marius Petri

Lucian Călinescu, Marius Petri
28.02.2014

După despărțirea de Nemanja Maric, SCM "U" Craiova s-a reorientat rapid și a găsit înlocuitor în persoana bosniacului Josip Naletilic. Baschetbalistul de 24 de ani joacă pe poziția de coordonator de joc, însă poate evolua și pe poziția 2. La invitația TotalBaschet, acesta a acceptat să vorbească despre obiectivele sale în Liga Națională:

“În primul rând, vreau să le mulțumesc celor de la Craiova și antrenorului pentru că mi-au oferit această oportunitate. Cunosc câțiva jucători din echipă, am jucat contra unora dintre ei și cred că totul va fi în regulă. Îmi doresc să câștigăm toate meciurile următoare, însă știu că e greu să îndeplinim asta. Vreau să ajungem în Final Four-ul din Liga Balcanică și să mergem cât putem de departe în campionatul românesc.”

Bosniacul a mai fost curtat și de alte echipe, însă afirmă că s-a decis să semneze cu Craiova după ce a discutat cu mai mulți jucători care au activat în prima ligă din România:

“Am avut oferte și din partea altor echipe, însă am decis să vin în România pentru că știu o mulțime de baschetbaliști care au jucat sau încă joacă în Liga Națională și ei mi-au spus lucruri frumoase despre această țară. De asemenea, vreau să-mi demonstrez calitățile pe scena internațională.”

Ultima echipă la care a activat Naletilic a fost Jolly Jadranska Sibenik, în prima ligă din Cehia. De-a lungul carierei, fundașul de 1.85 m a mai jucat și în campionatul țării sale, pentru Siroki Primonka, fiind convocat și la echipa națională a Bosniei, unde a jucat însă doar 3 minute. 

*foto: sirokibrig.com

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!