Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prima ediție de „SuperBaschet” din luna noiembrie

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
07.11.2022

Prima ediție de „SuperBaschet” din luna noiembrie

Prima ediție a SuperBaschet a lunii noiembrie vine chiar înaintea pauzei provocate de meciurile echipelor naționale. Înaintea meciurilor echipei naționale, jurnaliștii Baschet.Ro au făcut un mic rezumat al celor întâmplate în ultimele săptămâni în Liga Națională, Euroligă și NBA.

În prima jumătate a episodului, Eduard Popa, gazda emisiunii, l-a avut alături pe Flaviu Ilie. Cei doi au discutat despre lotul convocat de Dragan Petricevic pentru meciurile cu Cipru și Portugalia, dar și despre șansele Vulturilor în aceste două jocuri. Discuția a continuat cu parcursul echipelor românești în cupele europene și cu un mic rezumat al startului de sezon din LNBM. În finalul primei părți, discuția s-a mutat către baschetul despre ocean.

În a doua parte a emisiunii, Edi l-a avut alături pe Bogdan Isailă. Discuția a revenit la baschetul din bătrânul continent și s-a concentrat pe Euroligă. Cei doi au vorbit despre Fenerbahce și Monaco, protagonistele startului de sezon, dar și despre Real Madrid și Anadolu Efes, două echipe ce nu s-au ridicat la nivelul așteptărilor în această stagiune.

În acest sezon, emisiunile SuperBaschet vor apărea de câte două ori pe lună și vor păstra același format: o sinteză a evenimentelor din Liga Națională, NBA și Euroligă.

*foto: fenerbahce.org

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!