Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prima reacție oficială a oltenilor, după meciul de la Pitești: „Nu jucăm în spatele blocului”

Eduard Popa

Eduard Popa
07.01.2019

pitesti craiova tabela

Meciul dintre BCM U Pitești și SCM U Craiova a avut parte de un moment inedit când, în sfertul trei al partidei, timpul oficial al meciului a fost dat înapoi, de la 3:14 la 6:46, după cum a anunțat în exclusivitate totalbaschet.ro.

Oficialii olteni acuză acest lucru și susțin că cele 3:32 minute jucate în plus au afectat rezultatul final al meciului. Astfel, SCM U Craiova s-a adresat FRB în rezolvarea acestei spețe:

„Clubul nostru a trimis o adresă către Federația Română de baschet în cursul zilei de astăzi. Evenimentul a schimbat cursul jocului. Nu vreau să scuz evoluția echipei, care nu a fost la nivelul așteptat. Nu am ajuns la nivelul pe care l-am arătat cu Cluj. Nu vreau să scuz rezultatul. Cele 3 minute și 20 de secunde din sfertul 3 au influențat rezultatul final fără doar și poate. S-a intrat foarte repede în bonus. De acolo, ei au beneficiat de mai multe libere. Evenimentul aduce o pată de imagine asupra Ligii Naționale. Speram că se vor lua deciziile care se impun . Nu jucăm în spatele blocului. Timpul contează”, a declarat Marius Toma, antrenorul coordonator al baschetbaliștilor de la SCM U Craiova, pentru site-ul local 3minute.net.

Rămâne de văzut care sunt concluziile la care va ajunge Federația.

*foto: facebook SCM U Craiova

6 comentarii la aceasta stire:
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac :

    Toma
    Avand in vedere ca nu ai avut vreo reactie in timpul meciului, cred ca e ok sa taci. Daca erai un mare manager, trageai semnale de alarma cand s-a oprit jocul. Am cutit un comentariu si respectivul are dreptate. “Să te vaiți că întreruperea te-a afectat e de râsul curcilor. Orice om întreg la cap vede că scorul era 53-49, iar la finalul setului extra lung scorul era 70-70, în condițiile în care Person a egalat pentru Pitești pe buzzer.
    Nu mai vorbesc de faptul că înainte de întrerupere Craiova era groggy, cu 11 puncte înscrise de Pitești (3 aruncări de 3 puncte consecutive plus dunk-ul lui Korniienko). Cele 5 minute v-au ajutat la fix să vă reveniți din pumni”

    cu 5 ani în urmă (07.01.2019)
    • 76ers:

      ...
      Stai ca nu inteleg, ok, poate ca intreruperea a avantajat Craiova pentru ca Pitestiul era pe val, dar ce vina are Craiova ca sunt probleme organizatorice cand joaca in deplasare? Trecand peste asta, nu ai de unde sa stii cum ar fi decurs meciul in conditii normale Pe transmisia celor de la Digi timpul a continuat sa mearga de la 3 minute pe cand pe tabela erau 6, iti pot spune ca in momentul in care mai erau 24 de secunde din timpul real de joc comform timerului de la Digi scorul era 59-60 si posesie Craiova, ceea ce e mai bine decat 70-70, si de acolo, nimeni nu stie cum s-ar fi desfasurat meciul

      cu 5 ani în urmă (07.01.2019)
    Raspunde
  • tanaseb :

    Reactii
    Nu iau apararea niciunei echipe, dar sa vii cu astfel de declaratii, nea Tomita, inseamna ca esti pe langa subiect. La TV s-a vazut clar ca Pitestiul a dominat repriza a doua, ai avut si 10 puncte in prima repriza si nu ai stiut sa tii de ele. Cum sa declari ca rezultatul a fost influentat fara doar si poate?

    cu 5 ani în urmă (07.01.2019) Raspunde
  • SCM "U" Craiova kristake :

    Nu are importanta
    pe cine a avantajat prelungirea asta, putea sa aiba Pitesti si 100 de puncte avans si sa nu fi contat, problema alta e aici, nu va mai prefaceti ca nu intelegeti si nu mai incurajati asemenea anomalii. Regulamentul trebuie aplicat si sanctionati aspru vinovatii. Nu trebuia sa se sesizeze Toma neaparat, sesizarea tb sa se faca din oficiu, obligatoriu.

    cu 5 ani în urmă (07.01.2019)
    • Sepsi SIC Sf. Gheorghe andrac:

      Re
      Despre asta e vorba. Comisarul trebuia sa sesizeze.

      cu 5 ani în urmă (07.01.2019)
    Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe Cristian Chirita :

    ...
    Dacă e o greșeală, de vină sunt organizatorii, comisarul și arbitrii. Apoi, toți oficialii de la masă nu au ce căuta acolo în următorii 2-3 ani, nea Aurel știe, mare hahaleră. E clae, meciul trebuie reluat măcar de la momentul în care se resetează timpul!

    cu 5 ani în urmă (08.01.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!