Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Prima victorie pentru BC CSU Sibiu în cantonamentul din Letonia

Prima victorie pentru BC CSU Sibiu în cantonamentul din Letonia

BC CSU Sibiu a câștigat primul meci amical din acest presezon. Formația aflată în Letonia în cantonament a trecut de BK Ogre, echipă din prima ligă a Letoniei

Formula de start a lui Dan Fleșeriu a fost următoarea: Jared Jordan, Barry Stewart, Jordan Chatman, Rolland Torok și Chris Cooper.

Al doilea meci de pregătire al lui BC CSU Sibiu din presezon a avut un rim sfert cu multe marcate și încheiat cu scorul de 30-23. Avantajul galben-albaștrilor s-a concretizat după ce au permis adversarilor să marcheze doar 5 puncte în ultimele 4 minute. În actul secund, cele două echipe au continuat să înscrie mult iar BC CSU Sibiu a avut un ecart maxim de 15 puncte. Letonii au mai redus din handicap până la pauză, când tabela indica scorul de 54-44. După reluarea jocului cele două echipe s-au anihilat reciproc și diferența rămânea la fel și după sfertul trei, scor 71-61. Elevii lui Dan Fleșeriu și-au apărat avantajul format din două cifre, pentru a se impune la final cu scorul de 93-82 (30-23, 24-21, 17-17, 22-21) în fața lui BK Ogre.

Isaiah Philmore a fost cel mai bun marcator al Sibiului cu 26 de puncte plus 8 recuperări. Barry Stewart a terminat cu 17 puncte și 4 pase decisive. Jordan Chatman și Chris Cooper au adăugat câte 12 puncte fiecare iar Rolland Torok 11 puncte. Statistica completă a partidei poate fi consultată în galeria foto.

BC CSU Sibiu a pierdut primul meci amical din presezon cu BK Ventspils, scor 80-66. Cele două echipe se vor duela din nou pe 5 septembrie în cadrul Liepaja Cup.

foto: BC CSU Sibiu (facebook)

1 comentariu la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu gyke :

    rezultatul nu conteaza
    dar jocul incepe sa se lege, 31 de pase (toti cei care au jucat au cel putin o pasa, JJ 8). In atac optiuni foarte multe si la perimetru si in caciula, chiar mi-a placut ce am vazut. Formula cu 3 oameni mari (Zay, Rolly si Cooper/Falker) e foarte interesanta. Da, mai este de lucru mult, in aparare in special, dar pentru stadiul in care suntem acum cu pregatirea eu unul sunt foarte multumit. Sa ramana sanatosi baietii, asta e ceea ce conteaza acum.
    Oricum astept sa vad si urmatoarele meciuri, sa ne dam seama de progrese, dar cel mai probabil spre memorial vom avea o idee mai clara.

    cu 4 ani în urmă (03.09.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!