Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primele declarații ale SCM U Craiova după reunirea lotului

Primele declarații ale SCM U Craiova după reunirea lotului

SCM U Craiova s-a reunit în cursul zilei de ieri, 27 august. Astăzi a avut loc prima conferință de presă în cadrul căreia au fost prezenți mai mulți jucători, pe lângă antrenorul Aleksandar Todorov.

Aleksander Todorov:

“Sunt fericit că sunt din nou aici. Aseară am început antrenamentele pentru pregătirea noului sezon cu 12 jucători. Am semnat contracte cu toţi sportivii pe care îi doream şi sunt sigur că avem un lot alături de care putem obţine rezultate mai bune decât în sezonul trecut. Primul obiectiv va fi ca până în luna ianuarie să terminăm în primele 6, iar după aceea vrem să obţinem o poziţie cât mai bună. Obiectivul final va fi să obţinem cât mai multe victorii în play-off.”

Moneyea PRATT:

“Antrenorul şi-a dorit foarte mult să vin la Craiova şi consider că este o mare oportunitate pentru mine. Avem un lot bun şi sunt convins că fanii ne vor ajuta să ajungem cât mai sus.”

Tyler LASER:

“Mi-a plăcut componenţa echipei şi am mai jucat cu Pratt, acest lucru a contat destul de mult. Antrenorul este foarte serios şi profesionist . Echipa pare una de calitate şi am văzut o echipă învingătoare. ”

Porter TROUPE:

„Am văzut cine face parte din componența echipei, cu mulți jucători buni care au venit aici, inclusiv Tyler, și am decis să rămân. Este important că am o relație bună cu antrenorul și eu am încredere în el. Este un profesionist și știe să țină sub control echipa, atât pe mine, cât și pe ceilalţi. Asta este foarte important. Am lăsat o treabă nerezolvată aici în sezonul trecut și cred că în acest sezon putem să facem ceva special.”

Dragoş DICULESCU:

„În sezonul trecut am jucat cele mai multe meciuri împotriva Craiovei şi mi-a plăcut ce am văzut ca adversar. Consider că aici pot să îmi îndeplinesc obiectivele atât pe plan colectiv, cât şi individual. Am ocazia să joc împreună cu mulţi sportivi experimentaţi, de la care am ce să învăţ. ”

Bogdan ȚIBÎRNĂ:

„În momentul în care am primit oferta de la Craiova, am considerat că este echipa potrivită unde trebuie să joc. Am vorbit şi cu domnul antrenor şi mi-a spus că are încredere în potenţialul meu. Sunt convins că vom obţine rezultatele dorite.”

foto: scmcraiova.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!