Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primele două clasate din LNBM se întâlnesc în Banat

Eduard Popa

Eduard Popa
26.12.2017

u bt cluj bc scm timisoara televizare

BC SCM Timișoara își va pune în joc seria de victorii consecutive în duelul cu U-BT Cluj-Napoca, pe teren propriu, în etapa a XI-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Elevii lui Tudor Costescu vin după o victorie la capătul unui meci spectaculos cu SCM U Craiova, scor 107-95. Octavian Popa-Calotă a reușit 23 de pct, 8 pase decisive și 7 recuperări, în timp ce Milos Komatina a marcat 23 de pct cu 7 recuperări iar Mladen Jeremic a înscris 21 de puncte. Ambii pivoți ai Timișoarei, Adrian Diaz și Ionuț Drăgușin, au evoluat accidentați în meciul cu oltenii și rămâne de văzut dacă vor juca cu U-BT Cluj. Cinci jucători sunt în double digits la Timișoara, conduși de Jeremic cu 17,4 puncte pe meci.

De partea cealaltă, U-BT Cluj-Napoca a anunțat recent că internaționalul român Rolland Torok a suferit o hernie la inghinali și va lipsi o lună și jumătate. U-BT a câștigat în etapa precedentă pe teren propriu cu Phoenix Galați, scor 91-75. „Ozzi” Barro a reușit primul double-double al sezonului, cu 18 pct și 12 recuperări. În absența lui Roli Torok (10,3 puncte pe meci), mai rămân trei marcatori de la U-BT cu cel puțin 10 puncte pe întâlnire. Aceștia sunt Zeljko Sakic, Lasana Kromah și Giordan Watson.

După zece etape, U-BT Cluj-Napoca și BC SCM Timișoara împart primul loc din clasamentul Ligii Naționale de Baschet Masculin, cu 8 victorii și două înfrângeri.

U-BT Cluj-Napoca s-a întâlnit până acum de 38 de ori cu BC SCM Timișoara/BC Timișoara. Scorul rezultatelor directe este de 23-15 pentru clujeni. Sezonul precedent cele două echipe s-au întâlnit de patru ori, iar clujenii s-au impus în trei dintre aceste dueluri.

Partida dintre BC SCM Timișara și U-BT Cluj se joacă miercuri, de la ora 18:00, în Sala Constantin Jude din Timișoara. Partida va fi difuzată de Digi Sport 2.

*foto: Andor Marton

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!