Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Primire de gală la Oradea pentru Aaron Broussard. Video

Primire de gală la Oradea pentru Aaron Broussard. Video

Miercuri seară, CSM CSU Oradea a primit vizita Benficăi Lisabona în primul meci al fazei secunde a FIBA Europe Cup. Elevii lui Cristian Achim au început excelent partida și au marcat 49 de puncte în primele două sferturi, iar apoi s-au apărat foarte bine și au obținut victoria: 68-56.

Înainte de startul confruntării, fanii Leilor-Roșii au fost martorii unui moment special. Aaron Broussard, cel care a jucat în perioada 2019-2021 pentru CSM Oradea, a revenit în Arena Antonio Alexe, din postura de adversar.

Broussard a semnat în această vară cu Benfica Lisabona și a devenit rapid unul dintre cei mai importanți baschetbaliști ai grupării din capitala Portugaliei. Însă, jucătorul american a suferit o ruptură musculară și, astfel, a fost indisponibil pentru încleștarea cu fosta sa echipă.

Totuși, clubul orădean le-a oferit suporterilor șansa de a-l aplauda cum se cuvine pe Broussard, Șerban Sere făcându-i cadou acestuia o plachetă și un tablou.

Sunt foarte recunoscător pentru timpul petrecut în Oradea și pentru primirea călduroasă de care am avut parte la meciul de aseară! Ar fi fost frumos să pot juca, însă le mulțumesc clubului și fanilor pentru atmosferă și pentru momentul special de dinaintea partidei. A fost încă un moment legat de Oradea pe care nu-l voi uita niciodată!”, a scris Aaron Broussard pe contul personal de Instagram.

CSM Oradea și Benfica Lisabona se vor întâlni din nou în 26 ianuarie iar, atunci, Broussard va fi, cel mai probabil, pe teren.

*foto: Roby Boroș/fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • CSM CSU Oradea Malone Karl :

    Suntem spaima portughejilor!
    "Como você gosta de nós em Oradea?" le-a spus Patriarhul A portughejilor la sosirea lor, în cel mai curat accent lisabonean și i-a lăsat gură cască! Dacă mai punem la socoteală faptul că tactica "calului troian" i-a surprins și mai mult în teren, înțelegem de ce aseară a fost o singură echipă pe teren. Parafrazând tactica din teren, am putea spune să te ferești de copita calului și păstrând linia proverbelor, în contextul aparițiilor imitațiilor de tip China-town în acest peisaj de forum:"fereștete de câinele mut și de prostul care vorbește mult!" Revenind la parcursul nostru european, the sky is the limit, după cum a zis Patriarhul A la sedința tehnică de după meci...

    cu 2 ani în urmă (09.12.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!