Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

PROBLEME LA ENERGIA. Slobodan Nikolic: "Jucătorii nu au fost plătiţi de 3 luni"

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
25.03.2012


Foto: bihorstiri.ro

Energia Rovinari a irosit ocazia de a pune punct luptei pentru ultimul loc ce asigură prezenţa în playoff. Echipa din Târgu Jiu a cedat cu scorul de 81-86 partida desfăşurată pe teren propriu împotriva celor de la BCM U Piteşti, contracandidata directă.

La finalul confruntării Slobodan Nikolic a aruncat cărţile pe faţă afirmând că jucătorii nu au mai fost plătiţi de 3 luni de zile şi în acest caz este foarte greu să pregăteşti un meci când sportivii nu se gândesc decât la bani. Referitor la meci, tehnicianul plav este de părere că argeşenii au fost mai buni în această seară.

Ce s-a întâmplat în această seară ?

Am pierdut un meci important. Nu vreau să mă plâng însă la antrenamente am avut unele mari probleme, chiar un incident. Este vorba de realitate, jucătorii nu au mai fost plătiţi de 3 luni şi asta s-a simţit. Le-a fost greu jucătorilor să-şi revină cu atâtea probleme şi după un meci foarte greu cu Timişoara. Trebuie să vorbim cu cineva, să ne ajute, cu managementul cu conducerea clubului. Conducerea nu doreşte să ne ajute, ăsta e adevărul. Pentru mine nu e o problemă aşa de mare însă jucătorii trebuie plătiţi. În momentul acesta doar eu, Radu Stroescu şi domnul Cumpănaşu ne implicăm, ceea ce e foarte puţin.
Toată lumea ştie cum merg lucrurile în ziua de azi. Jucătorii au contacte, iar în acum echipa merge bine, suntem favoriţi la locul 8, însă în aceste condiţii nu ştiu cine va face deplasarea la Oradea deoarece trei jucători nu pot merge. Mâine unii se vor plânge tribunalului sportiv (BAT). Această problemă există încă de ieri seară însă nimeni nu a venit să ne ajute, nimeni nu a declarat nimic. Mai sunt 10 zile până la finalul sezonului regulat şi jucătorii trebuie plătiţi.

Cine sunt acei trei jucători ?

Nu vreau să dau nume, deoarece ieri am avut un incident. Târgu Jiu este un tânăr oraş baschetbalistic şi poate oamenii, cei responsabili, nu înţeleg acest lucru. Dacă jucătorii se adresează tribunalului sportiv şi clubul nu îşi onorează datoriile în 15 zile atunci clubul are blocate toate conturile. Bun, dacă oraşul nu doreşte să aibe o echipă de baschet atunci să nu o aibe, nu este problema mea. Asta e realitatea.

În ceea ce priveşte meciul, cum vi s-a părut ?

Referitor la meci cred că în acest meci Piteştiul a fost mai bună. E simplu, jucătorii nu s-au gândit la acest meci. S-au gândit că nu sunt plătiţi şi că poate acum au altă ofertă, dacă să o onoreze sau nu. Am jucat bine însă nu am putut fi concentraţi şi nu am putut să schimb acest lucru. Dacă jucătorii încep să se gândească la bani, ce mai puteam să fac ? Nu am putut să-i motivez.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!