Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Probleme la Timişoara

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
28.06.2011

În urma declaraţiei lui Adrian Vermeşan acordată site-ului nostru în urmă cu câteva zile, referitoare la situaţia fostului club BCM Elba Timişoara vizavi de plata datoriei pe care bănăţenii au avut-o faţă de agenţia OLSTA Basketball, Ivan Krasic a solicitat dreptul la replică. Fostul jucător al formaţiilor CS Otopeni şi CSU Ploieşti ce îi reprezintă pe jucătorii Rade Dzambic şi Nikola Vasojevic a afirmat că BCM Elba Timişoara nu a achitat datoria faţă de agenţia pe care o reprezintă, aşa cum declara Veremşan.

În replică managerul actualului club, BC Timişoara, a afirmat că suma a fost achitată în urmă cu ceva vreme şi i-a menţionat pe Dragan Petricevic şi Valentin Moldovan drept responsabili pentru această situaţie. De asemenea, Total Baschet a stat de vorbă şi cu fostul tehnician sârb care a subliniat faptul că afirmaţia lui Vermeşan este "o minciună crasă".

Pentru mai multe amănunte citiţi următoarele declaraţii:
Valentin Moldovan: "Dacă nu plăteam datoria către OLSTA nu aveam drept de joc în Divizia A"
EXCLUSIV. Dragan Petricevic: "Ceea ce afirmă domnul Vermeşan este o minciună crasă"
EXCLUSIV. Adrian Vermeşan: "Petricevic şi Moldovan nu m-au înştiinţat despre comision"

EXCLUSIV. OLSTA Basketball: "Timişoara nu ne-a plătit datoria pentru Dzambic şi Vasojevic"

UPDATE

În urma declaraţiei lui Adrian Vermeşan - "Ei ne-au propus antrenori şi jucători, însă nu am vrut să mai colaborăm cu ei şi astfel au decis să se răzbune" Ivan Krasic a declarat faptul că agenţia OLSTA Basketball nu a propus niciun jucător Timişoarei din 2009 până în prezent.

3 comentarii la aceasta stire:
  • mebbo :

    Hotii din Banat
    Astia sunt banatenii! Hotia este peste tot in Banat. Nu au nici un fel de sport care sa mearga bine. Din cauza hotiilor. Iar acesti hoti au si nume: Vermesan, Ostaficiuc si Orza

    cu 12 ani în urmă (28.06.2011) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe machiaveli :

    dragi prieteni
    imi pare rau dar acest sport minunat numit baschet a ajuns la un stadiu asemanator fotbalului..e plin de scandal,mincinosi,si de terte persoane care nu fac decat sa arunce cu noroi in stanga si in dreapta!!stim cu toti care sunt mizeriile din acest sport,fie ca suntem frustrati sau ne dispretuim adversarii,sa nu uitam de un mic lucru numit ONOARE!!nu e nimica onorabil in a arunca a pune paie pe foc in mass-media cedeti cazul de fata, sau a arunca pisica moarta dintr-o curte in alta vedeti cazul organizarii de la oradea.lacomi,invidia si trufia nu au ce cauta pe un teren de sport!!voi incerca sa nu mai accesez acest site sau altul de aceasta natura,deoarece m-am saturat sa vad sportul pe care il iubesc tarat in aceasta mocirla cotidiana asemanatoare gropilor de gunoi comunale!!numai bine si doar baschet

    cu 12 ani în urmă (28.06.2011) Raspunde
  • hienacj :

    a inceput cu era asesoft
    totul a inceput cu epoca asesoft,apoi a continuat cu epoca tocala,si acuma incepe epoca timisoara,oradea si cine mai stie pe unde mai scoate capul vreun ditamai stab si vrea sa se bage in fenomenul baschet ca de doamne daca la fotbal se poate de ce nu si la baschet.sa nu ne miram ca in guvernul romaniei e haos total,am ajuns in asa hal ca si tara incepe sa fie impartita in 8,9 sau 11 judete,cel mai indicat ar fi ......sa vina odata asteroidul ala si sa starpeasca sacali de pretutinden.poate am intins coarda un pic,dar nu poti sa nu vezi ce se intampla in tara in toate domeniile,sport,politica,sanatate,educatie,etc.E JALE MARE FRATILOR,DACA NU NE TREZIM IN CEASUL AL 12-LEA NE DUCEM PE COPCA.
    TREZIREA FRATILOR ROMANI !!!!

    cu 12 ani în urmă (30.06.2011) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!