Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Probleme medicale pentru U-BT înaintea derby-ului cu CSU Sibiu

Probleme medicale pentru U-BT înaintea derby-ului cu CSU Sibiu

U-BT Cluj-Napoca se pregătește pentru un nou episod al Derby-ului Ardealului, urmând să joace în această seară (04.01) pe terenul celor de la BC CSU Sibiu în etapa a 13-a a Ligii Naționale de Baschet Masculin.

Campioana României nu este ferită de probleme medicale înaintea derby-ului, antrenorul Mihai Silvășan declarând pentru site-ul clubului faptul că cel puțin un jucător nu va evolua în mod sigur, iar altul este cu semnul întrebării:

„Este un meci extrem de greu, jucăm împotriva Sibiului la ei acasă. Întotdeauna este dificil să evoluezi pe terenul lor. Și-au îmbunătățit echipa față de partida din tur și va fi un meci important în lupta lor pentru accederea în primele cinci echipe din conferință. Noi suntem pregătiți, sperăm să avem la ora jocului puterea necesară pentru a face lucrurile bune și a juca un baschet de calitate. Evident, ne dorim să câștigăm. Karel Guzman va absenta de la acest joc, are o problemă musculară la spate și mai durează recuperarea lui. Stefan Birčević este cu semnul întrebării, a avut febră și a fost extrem de bolnav în ultimele zile. Va veni doar astăzi la Sibiu pentru a vedea cum se simte și dacă poate juca. Pe de altă parte, Léo Meindl va reveni pe teren, dar a avut un singur antrenament cu echipa.”

Guzman este principalul marcator al echipei în LNBM cu puțin peste 15 puncte în medie pe întâlnire, iar în cazul în care nici Bircevic nu va fi apt de joc, U-BT o să fie lipsită și de al doilea marcator, sârbul având 12.8 puncte în medie.

Derby-ul Ardealului are loc în această seară, 4 ianuarie, la Sibiu începând cu ora 20.00 și o să fie în direct pe Digisport 4, Prima Sport 4 și FRB TV.

*foto: Manases Sándor / u-bt.ro

9 comentarii la aceasta stire:
  • Rapid București Bruce :

    Devine interesant
    Dacă toate acestea se adeveresc, se poate să vedem un meci echilibrat și de ce nu, chiar o surpriză.

    cu 1 an în urmă (04.01.2023) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Extraordinar
    cum se aliniaza astrele, taman inaintea partidei cu o echipa ce are nevoie de victorie ca bolnavul de perfuzii !
    Cum se numeste competitia ? LNBM... "fluturas nu mai ai aripioare, tra,la,la,la " dar scris cu doi Z ! Acum nu stiu e vorba de compozitor sau de casa de pariuri...
    Nu insiunuez nimic :) Astept meciul.

    cu 1 an în urmă (04.01.2023)
    • BC CSU Sibiu undercut:

      sa nu exageram
      victoriile de care avem nevoie nu le planificam cu U si nici calculele de accedere in top 5 nu se bazeaza pe asta.
      Lasand la o parte cresterea sanselor dupa anuntatele indisponibilitati, diferenta de valoare ramane mare asadar orice rezultat pozitiv pentru noi e dintr-o lume ... minunata, totusi, lipsa dunk-urilor lui Guzman inseamna mai putine clipe amare pentru public si asta e de bine.

      cu 1 an în urmă (04.01.2023)
    Raspunde
  • Silvois :

    Speranta
    Macar in conditiile astea sper sa i se mai dea sanse lui Sanders, iar el sa profite de ele. Daca nu e deja prea tarziu ... Meci infernal, Haide U!

    cu 1 an în urmă (04.01.2023)
    • U BT Cluj-Napoca TitiAcs:

      Si eu
      ma gindeam la varianta asta. Tot ce sper este sa nu fie Sanders cel mai bun jucator in infringerea cu Sibiul !

      cu 1 an în urmă (04.01.2023)
    Raspunde
  • Bihor :

    program
    ramane de vazut cum vor iesi din luna ianuarie echipele care joaca si in europa, programul va fi foarte incarcat, cu meciuri la 3-4 zile. Posibil craiova sa lase pe planul secund europa daca pierde meciul urmator la chemnitz si atunci sa se concentreze doar pe campionat, unde are de tras sa termine in primele 5, in schimb oradea si clujul vor avea de luptat din greu pe ambele planuri
    clujul are meci cu bourg, iar daca pierde ar ajunge la un bilant de 3-7, cu 6 meciuri jucate acasa, ceea ce ar reduce drastic sansele de calificare, in conditiile in care nu reuseste sa castige ceva si afara ...
    oradea are urmatorul meci cu keravnos, care isi joaca ultima carte, deci iarasi meci greu ...
    chiar daca parerile sunt impartite legat de valoarea lui, clujul a miscat bine aducandu-l pe sheperd, pentru ca macar rezolva problema rotatiei
    legat de meciul de azi, nu cred ca clujul s-ar da la o parte, pentru ca daca sibiul intra in turul urmator, o eventuala infrangere s-ar contabiliza

    cu 1 an în urmă (04.01.2023) Raspunde
  • Varu lui Silvois :

    Sanders
    Are limitele lui, dar asta stim deja, nu cred ca ne mai poate surprinde cu ceva, lucrurile in ce-l privesc probabil sunt asumate deja si inventariate la pierderi colaterale. Problema actuala sunt jucatorii romani, cu indulgenta zic, ce traverseaza o perioada proasta, exceptie..clar....Cate. Asadar as zice ca poate ar fi ocazia sa i se dea credit "neamtului" altfel il pierdem definitiv.

    cu 1 an în urmă (04.01.2023)
    • Silvois:

      De acord
      cu asa-zisul meu var (cred ca e o figura de stil nickname-ul tau!), ar trebui, de fapt cred ca e imperios necesar sa i se dea sanse si micului Roschnafschi, iar lui Kuti ...

      cu 1 an în urmă (04.01.2023)
    Raspunde
  • Varu lui Silvois :

    Kuti
    ...transfer!

    cu 1 an în urmă (04.01.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!