Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Probleme serioase de efectiv pentru Energia înaintea Meciului 3

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
01.05.2014


Energia Rovinari se confruntă cu probleme de lot înainte de Meciul 3 al seriei cu CSU Ploiești, programat pentru joi, începând cu ora 20:30, în Sala Sporturilor din Târgiu Jiu.

Gorjenii au trei jucători accidentați. Dacă Louis Darby are probleme la un deget după primul meci și va lipsi cu siguranță, Tal Karpels și Ermin Jazvin sunt și ei aproape de a nu putea juca în această confruntare. Româno-israelianul a suferit o entorsă în cel de al doilea meci, în timp ce Jazvin este suspect de ruptură musculară. Dacă acest lucru se adeverește, pivotul nu va mai putea evolua în acest sezon.

Suporterii din Tg. Jiu ar putea primi, totuși, și o veste bună. Dalibor Djapa va reveni, cel mai probabil, pe parchet după o accidentare pe care a suferit-o într-un meci cu U Mobitelco din ultima parte a sezonului regulat.

Louis Darby s-a accidentat la degetul mare de  la mâna dreaptă. El lipsește pentru meciul trei. Tal Karplesz s-a accidentat și el în meciul doi, în sfertul doi, și nu știm la această oră dacă vom putea miza pe jocul lui. Sperăm să-l recuperăm până la ora jocului. În ciuda acestor accidentări am ținut piept celor de la Asesoft și consider că am făcut un meci bun, dar până la urmă am pierdut meciul.

A mai apărut și altă problemă medicală, cea a lui Ermin Jazvin. Este  posibil să aibă o ruptură musculară. Dacă nu ne poate ajuta, atunci vom improviza. Îl avem pe Djapa, care este din ce în ce mai bine, își revine de la antrenament la antrenament. Avem variante sub panou, pentru că avem jucători mari: Djapa, Milosevic, Keerles, Vlaicu. Avem soluții, dar nu la fel ca Ermin, pentru că în ultima perioadă Ermin a fost un pion principal al echipei. Dacă nu joacă este o gaură mare acolo, dar trebuie să găsim soluții, a declarat Stroescu, antrenorul gorjenilor, conform csenergia.ro.

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!