Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Programul echipelor românești în cupele europene în această săptămână

Programul echipelor românești în cupele europene în această săptămână

La mijlocul acestei săptămâni urmează noi meciuri pe plan european pentru echipele românești, trei dintre acestea urmând să joace în fața propriilor fani. U-BT Cluj o să deschidă seria partidelor, iar CSO Voluntari o să intre ultima pe parchet, fiind de altfel singura care are o deplasare în față.

După două etape în 7Days EuroCup, respectiv FIBA Europe Cup, formațiile românești au contribuit pentru 5 victorii, SCM U Craiova fiind singura care și-a câștigat ambele meciuri. Săptămâna o să înceapă cu duelul dintre U-BT Cluj și Umana Reyer Venezia în EuroCup, ardelenii urmând să joace al doilea meci consecutiv în fața propriilor fani în această competiție.

Programul meciurilor din 25 și 26 octombrie:

  • U-BT Cluj-Napoca vs. Umana Reyer Venezia (25.10) – ora 19.00, Prima Sport 3
  • CSM Oradea vs. Kangoeroes Mechelen (26.10) – ora 19.00, Digisport 4, FIBA - The Basketball Channel (YouTube)
  • SCM U Craiova vs. Norrkoping Dolphins (26.10) – ora 19.00, FIBA - The Basketball Channel (YouTube)
  • Hakro Merlins Crailsheim vs. CSO Voluntari (26.10) – ora 20.00, FIBA - The Basketball Channel (YouTube)

Orădenii și ilfovenii au dueluri extrem de importante pentru a continua cu speranțe la calificare, Craiova poate lua o opțiune foarte importantă pentru accederea în faza următoare, ia U-BT caută al treilea succes în decurs de o săptămână în propriul fief.

*foto: fiba.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!