Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Programul echipelor românești în cupele europene în această săptămână

Programul echipelor românești în cupele europene în această săptămână

Patru echipe din România vor evolua în cupele europene pe parcursul acestei săptămâni și toate vor avea ocazia să dispute aceste meciuri pe teren propriu. Cu excepția lui U-BT Cluj-Napoca, restul vor juca în cursul serii de miercuri (24.01).

Deținătoarea trofeului din Liga Națională de Baschet Masculin o să deschidă săptămâna europeană cu ultima apariție în BTarena în sezonul regulat al EuroCup. Mai departe, CSM Oradea va avea un meci crucial cu ZZ Leiden, elevii lui Cristian Achim fiind obligați să câștige pentru a spera la calificarea mai departe în FIBA Europe Cup.

SCM Timișoara va juca, de asemenea, pentru ultima dată acasă în prima fază din Alpe Adria Cup, în timp ce pe Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe o așteaptă un duel de gală cu campioana Euroligii feminine.

Programul arată în felul următor:

Marți, 23 ianuarie

U-BT Cluj-Napoca - Dolomiti Energia Trento - ora 19.00, Prima Sport 1

Miercuri, 24 ianuarie

SCM Timișoara - Vienna Basket - ora 18.30, TVR Timișoara, YouTube Alpe Adria Cup

CSM Oradea - ZZ Leiden - ora 19.00, Digisport 3, YouTube FIBA

Sepsi-SIC - Fenerbahce Istanbul - ora 19.00, YouTube EuroLeague Women

Cea de-a cincea formație din România implicată pe plan internațional, CSO Voluntari, va juca pe parcursul săptămânii următoare ultimul meci din grupele ENBL.

*foto: Facebook Leii din Banat - Baschet SCM Timișoara

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!