Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Programul echipelor românești în cupele europene în această săptămână

Programul echipelor românești în cupele europene în această săptămână

Săptămâna aceasta vine cu dueluri decisive pentru finalistele ediției trecute din Liga Națională de Baschet Masculin. U-BT Cluj-Napoca și CSM CSU Oradea vor încheia faza grupelor din EuroCup, respectiv FIBA Europe Cup.

Dacă alb-negrii sunt siguri de calificarea în playoff-ul EuroCup indiferent de rezultatele ultimei runde, orădenii nu pot spune același lucru în FIBA Europe Cup. Echipa antrenată de Cristian Achim are nevoie de o victorie, indiferent de scor în disputa cu Varese, pentru a avansa în sferturi.

Tot în primele opt formații, dar din EuroCup, poate ajunge și U-BT cu un succes în fieful lui Lietkabelis. În caz contrar, clujenii depind de rezultatul pe care îl vor obține cei de la Gran Canaria pentru a vedea dacă se duc direct în sferturi sau vor evolua în optimi.

Programul ultimelor două campioane ale României arată astfel:

  • Lietkabelis Panevezys - U-BT Cluj-Napoca - miercuri, 7 februarie, ora 19.00, Prima Sport 2
  • CSM Oradea - Itelyum Varese - miercuri, 7 februarie, ora 20.00, Digisport 3, YouTube FIBA

La mijlocul acestei săptămâni ar fi trebuit să joace și SCM Timișoara în Alpe Adria Cup, însă confruntarea de pe terenul lui Ilirija a fost reprogramat pentru data de 20 februarie. Indiferent însă de rezultatul acestui joc, „Leii din Banat” sunt siguri de prezența în Final Four-ul competiției.

*foto: Manases Sándor / u-bt.basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!