Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Programul jocurilor decisive din prima rundă a playoff-ului LNBM

Programul jocurilor decisive din prima rundă a playoff-ului LNBM

Ultimele două partide din prima rundă a playoff-ului Ligii Naționale de Baschet Masculin au loc luni, 9 mai, la Pitești și Oradea. În urma acestor partide o să devină cunoscut tabloul semifinalelor campionatului, unde s-au calificat U-BT Cluj și CSO Voluntari în minim de meciuri.

Ziua de baschet o să înceapă la Pitești, cu înfruntarea dintre FC Argeș și SCM U Craiova, oltenii trimițând în decisiv seria în urma victorie din Bănie (84-82). Ulterior, prima rundă a playoff-ului se va încheia în Arena Antonio Alexe, unde se întâlnesc CSM CSU Oradea și CS Dinamo București. Alb-roșii au câștigat pe teren propriu cu 79-62 și au forțat decisivul.

Programul meciurilor de luni (09.05) este următorul:

  • FC Argeș Basketball - SCM Universitatea Craiova - ora 17.00, Digisport 3, Prima Sport 4, FRB TV
  • CSM CSU Oradea - CS Dinamo București - ora 19.00, Digisport 3, Prima Sport 4, FRB TV

În aceste serii, formațiile și-au câștigat duelurile de pe teren propriu. Până acum, în playoff, nimeni nu a putut să se impună din postura de formație vizitatoare.

U-BT Cluj și CSO Voluntari sunt deja calificate în semifinale, după 2-0 la general cu BC CSU Sibiu, respectiv SCM OHMA Timișoara.

*foto: Facebook FC Argeș Basketball

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!