Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Programul Ligii Naționale de Baschet Masculin în faza a doua a sezonului regulat

Programul Ligii Naționale de Baschet Masculin în faza a doua a sezonului regulat

După terminarea primei faze a sezonului regulat, Liga Națională de Baschet Masculin intră în cea cu trei grupe, în care formațiile din Top 6 (Grupa Roșie) se luptă pentru un loc cât mai bun în playoff, formațiile din Grupa Galbenă se luptă pentru accederea în playoff (locurile 7-8) iar cele patru formații în grupa albastră se luptă pentru evitarea retrogradării.

Potrivit tabelului Berger, în prima etapă vom avea parte de dueluri între locul 1 și locul 6, locul 2 și locul 5, respectiv locul 3 cu locul 4.

Astfel, partidele din prima etapă din LNBM – Grupa Valorică A, vor fi următoarele:

SCM Timișoara – CSM CSU Oradea (sâmbătă, 25 ianuarie, ora 17:00)

Dinamo Știința – U-BT Cluj (sâmbătă, 25 ianuarie, ora 20:30)

CSU Sibiu – Steaua București (luni, 27 ianuarie, ora 18:00)

„Derby-urile Ardealului”, dintre U-BT Cluj și CSU Sibiu se vor juca în runda a doua, respectiv etapa a șaptea, CSM CSU Oradea vs CSU Sibiu se va juca în runda a patra și a noua, în timp ce U-BT – Oradea se joacă în etapele cu numărul 5 și 10.

Programul fazei a doua din LNBM, în toate cele trei grupe principale, este disponibil aici.

*foto: Roby Boros

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!