Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Programul și transmisiunile etapei a 23-a din Liga Națională de Baschet Masculin

Programul și transmisiunile etapei a 23-a din Liga Națională de Baschet Masculin

Runda cu numărul 23 din Liga Națională de Baschet Masculin va avea loc în perioada 16-18 martie, urmând ca două partide din Top 10 să fie în direct la televizor.

Printre jocurile din această perioadă o să aibă loc la Oradea Arena prima întâlnire între CSM Oradea și U-BT Cluj după finala Cupei României de la Constanța, un derby între Dinamo și Rapid sau a patra confruntare stagională între Voluntari și Craiova.

Programul arată astfel:

Top 10

BC CSU Sibiu vs. CSM Constanța – joi (16.03), ora 19.00, FRB TV

FC Argeș Basketball vs. SCM Timișoara – joi (16.03), ora 19.45, Digisport, Prima Sport 2, FRB TV

Dinamo București vs. Rapid București – sâmbătă (18.03), ora 18.30, FRB TV

CSM CSU Oradea vs. U-BT Cluj-Napoca – sâmbătă (18.03), ora 20.15, Digisport 3, Prima Sport 3, FRB TV

CSO Voluntari vs. SCM U Craiova – sâmbătă (18.03), ora 20.30, FRB TV

Grupa 11-18

CSM Târgu Jiu vs. CSM Galați – vineri (17.03), ora 18.30, FRB TV

CSM Târgu Mureș vs. CSM Focșani – vineri (17.03), ora 19.00, FRB TV

Laguna Sharks București vs. CSM Petrolul Ploiești – sâmbătă (18.03), ora 17.00, FRB TV

CSA Steaua București vs. CSM VSKC Miercurea Ciuc – sâmbătă (18.03), ora 19.00, FRB TV

Înaintea rundei în vârful ambelor grupe sunt două formații la egalitate, fiind vorba despre CSM Oradea și U-BT în Top 10 (ambele cu 11-1 bilanț), respectiv CSM Petrolul Ploiești și CSM Galați în grupa 11-18 (ambele cu 8-2 bilanț).

*foto: Facebook CSM Constanța Baschet

8 comentarii la aceasta stire:
  • pipzn :

    Daca
    "U" va trebui sa joace la Oradea asa cum a jucat aseara, adica avand lotul decimat, Bircevic iesit din forma (regret dar deja de prea multe meciuri raman cu senzatia ca singurul sau scop este sa termine sezonul neaccidentat) si un Gordic cu numarul de mingi pierdute dublu fata de pase decisive iar din cartea de vizita cu "cel mai bun marcator..." a ramas cam un sfert, cu bunavointa, poate vom vedea cea mai severa infrangere din acest sezon de pana acum.

    cu 1 an în urmă (15.03.2023)
    • CSM CSU Oradea TheOptimiser:

      Lejer
      Eu zic că ne bateți lejer, chiar și fără Stipanovic și restul lipsă (dacă nu vor juca Sheperd și Guzman), sau dacă pierdeți o să fie maxim 5 puncte în plus pentru noi, nicidecum cea mai severă înfrângere din acest sezon... :)

      cu 1 an în urmă (15.03.2023)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      @pipzn
      Ai dreptate, doar ca nici jucatorii Oradiei nu mi se par in forma. In ultimele 2 meciuri au arata chiar rau. Eu cred ca avem premisele sa vedem cel mai slab meci dintre cele doua. Sper ca totusi jucatorii vor da macar doava de ambitie pt ca e totusi derby-ul campionatului.

      cu 1 an în urmă (15.03.2023)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      erata
      "dovada"

      cu 1 an în urmă (15.03.2023)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      cluj
      Eu cred ca jucatorii Clujului au fost menajati, tinand cont de miza partidei. Nu avea rost sa ii forteze cand calificarea era oricum pierduta. Eu zic ca la Oradea vor reveni in lot o parte din absenti.

      cu 1 an în urmă (15.03.2023)
    • pipzn:

      Re
      @jordan 23
      Daca ar fost vorba de menajare nu cred ca Richard, Cate, Johnson si Meindl ar fi depus efortul pe care l-au depus (toata stima) decat daca s-ar fi gandit la statistici individuale care sa conteze in semnarea viitorului contract, poate la alta echipa

      cu 1 an în urmă (15.03.2023)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      menajare
      Eu m-am referit la menajare din partea clubului a jucatorilor absenti. Pt cei care au jucat un astfel de meci e o oportunitate, Toti jucatorii spera la un contract mai bun. E ceva normal. Iar partidele internationale sunt cele care ii pot scoate in evidenta, nu partidele din campionatul intern.

      cu 1 an în urmă (15.03.2023)
    Raspunde
  • Silvois :

    Daca
    ne uitam printre randurile declaratiei lui Silva de dupa meci, realizam ca nu s-a pus, nici un moment, problema de a lupta la victorie, intr-un picior, impotriva unei astfel de echipe. Singurele preocupari au fost, pe de o parte, sa se limiteze proportiile scorului, pe de alta parte, sa se evite accidentarile. Silva parea multumit de rezultat, 23 de puncte nu inseamna 30-40, iar faptul ca nu s-a accidentat nimeni este, clar, o realizare importanta.
    Ceea ce nu razbate printre randuri, dar putem banui cu toata increderea, e ca toate gandurile duc la Oradea. Si, as putea sa fac un pariu, cel putin doi din absentii de la Badalona, vor juca cu bihorenii!

    cu 1 an în urmă (15.03.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!