Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Przemyslaw Frasunkiewicz: „Am jucat foarte inteligent”

Przemyslaw Frasunkiewicz: „Am jucat foarte inteligent”

Anwil Wloclawek a obținut primul succes din grupele FIBA Europe Cup în acest sezon într-o manieră categorică, 79-41 la Sibiu în cursul serii de miercuri, 1 noiembrie.

Deținătorii trofeului au cedat în primul sfert cu 17-14, după care au încasat doar 24 de puncte în următoarele 30 de minute și au condus cel mult la +38. După finalul jocului din Sala Transilvania, antrenorul lui Anwil a spus următoarele:

„Am jucat foarte inteligent. Știam pe cine trebuie să oprim și am reușit asta. Am practicat un baschet colectiv, ceea ce ne-a ajutat în cazul aruncărilor dificile de la început și per total am făcut un meci decent. Nu a fost un meci ușor, pentru că Sibiul se luptă bine în fiecare joc. Diferența a făcut-o concentrarea. Am fost la 90-95% în privința concentrării, ne-au intrat și câteva aruncări dificile iar scorul nu reflectă potențialul Sibiului.”

Przemyslaw Frasunkiewicz a fost întrebat și de ce nu a jucat Victor Sanders, iar tehnicianul și-a motivat alegerea astfel:

„În ultimul nostru meci din campionat, Sanders a suferit o întindere la genunchi și n-am vrut să riscăm acum. A spus că e pregătit să joace, dar nu l-am folosit pentru că e o piesă importantă în organizația noastră și nu putem să ne riscăm fără să facem teste. Trebuie să așteptăm și să vedem ce se întâmplă.”

Anwil Wloclawek va avea o ultimă deplasare în această fază a întrecerii pe data de 8 noiembrie, la Bilbao, în runda cu numărul patru din grupa B.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

9 comentarii la aceasta stire:
  • gabriel.eftimie :

    Scor
    Știu ca nu e frumos sa răsucești cuțitul în rana dar m-a deranjat atitudinea suporterilor sibieni la meciul cu Oradea, asa ca fac o mica comparație.
    Diferența de lot între Anwil și Sibiu e comparabila cu cea dintre Oradea și Dinamo. Sibiul a jucat în formula completa și a pierdut la aproape 40 pce în fata unui Anwil fără Sanders. Dinamo a jucat fără 3 străini din cei 5 din lot, fără ambii jucători mari în fata unei echipe complete a Oradiei. Sibiul avea nevoie de victorie, deci avea și motivație. Dinamo avea nevoie de victorie la minim 30-40 pcte diferenta ceea ce fără cei 3 strainiera imposibil. Deci Dinamo era fără motivație. Când scorul a luat proportii, ținând cont de varsta jucătorilor dinamovisti din teren, a dispărut și "bruma" de energie.
    Întrebare: dacă e normal ca Sibiul sa piardă la 40 pcte cu echipa completa, de ce e anormal ca Dinamo sa piardă la 80 de pcte cu echipa decimata?
    Dacă suporterii sibieni care le-au strigat "rusine" jucătorilor oradeni de ce nu au procedat la fel și aseară?
    Știu ca suntem subiectivi, dar...

    cu 6 luni în urmă (02.11.2023)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      Dragă Gabriel
      Ai scris mult și prost, comparația pe care încerci să o induci e falsă. Sibiului i-a lipsit principalul scorer și singurul care poate lega jocul echipei, fiind cel mai apropiat de poziția de conducător de joc, Kyle Adnam.

      cu 6 luni în urmă (03.11.2023)
    • Ciucâ:

      AH GABRIEL
      Ai dat peste TÂTİCU nu este de bine.Fi pregâtit câ va veni şi gaşca pe urmele lui.
      Ps.dacâ juca adnam sibiul câstiga la pas

      cu 6 luni în urmă (03.11.2023)
    • gabriel.eftimie:

      @gyke
      Ce sa fac, nu toti poti scrie asa inteligent ca tine.
      Adnam vs Sanders, nu cred ca se compara!
      Daca stii sigur ca cei 3 straini de la Dinamo nu erau accidentati ci nu au fost lasati sa joace e grav. Daca e doar o speculatie...
      Dinamo cu 3 oameni importanti lipsa a marcat 39 de puncte. Sibiul a marcat 41.
      Intrebarile sunt : Oradea poate marca intr-o partida 120 puncte? Dinamo poate marca doar 39 puncte intr-o partida? Eu zic ca da, indiferent daca esti de acord cu mine sau nu.
      Stiu ca iar am scris mult si prost dar ce sa fac, atata pot si eu.

      cu 6 luni în urmă (03.11.2023)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    Mai mult...
    La Dinamo a fost vorba de non-combat, erau jucători care puteau juca, dar au fost ținuți pe bancă. La Sibiu a fost vorba de neputință, oboseală, lipsă de calitate și forță în comparație cu adversarii... Nu s-a dat nimeni la o parte din calea polonezilor.

    cu 6 luni în urmă (03.11.2023) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Acs Titi :

    Huraaa !
    Dar e grav ! Cineva a reusit sa-l scoata din calmul sibian si sa-l inerveze si mai ales sa-l enerveze pe gyke !
    Pe bune, gyke chiar n-ai observat ca tot felul de "zburdalnici" detinatori ai adevarului absolut dau sentinte si fac tot felul de supozitii si comparatii ?
    Unii vad in U-BT noul asesoft ( n-am inteles in ce sens, dar banuiesc ), altul confunda Oradea cu Wloclawek, pardon Sibiul cu Dinamo ( sa nu-i supar pe... ).
    Pentru a preintimpina asemenea comparatii ( cazul U-BT aici ) eu propun ca in meciurile ramase de disputat in deplasare ale U-BT ( sau acasa, cum se hotareste ) sa se prezinte echipa U12 a Mioarei Iurian. astfel s-ar implinii si dezideratul ferebeului de crestere a puietului danubiano-carpatin.
    Sugestia pentru Sibiu ( poate ca totusi postarea de mai sus este un apropo ) ar fi ca Sibiul sa cedeze meciul cu Oradea ( dar nu la 80 de puncte, ca bate la ochi ). Nu stiu de ce sunt ... asa pesimisti si nu au incredere ca echipa lor se va califica in grupa 1-10 !

    cu 6 luni în urmă (03.11.2023)
    • Ciucâ:

      Titirel
      Aaaaa şi tu eşti implinirea dezideratului baschet.ro de creştere a gândacului de bibliotecâ,plin de carte şi deştept de behâie toatâ ziua pe acest renumit çolțişor al suporterilor baschetului

      cu 6 luni în urmă (05.11.2023)
    Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca Delekon :

    Kyle
    Are doar 1.86. Nu cred ca este destul de inalt încât sa justifice diferența de scor de la Sibiu.

    cu 6 luni în urmă (03.11.2023) Raspunde
  • CSM Focșani Lex 8 :

    Comparațiile nu își au rostul
    Însă ce e cu adevărat supărător,e diferența la care am pierdut. Susțin toate echipele românești în Europa și sper sa se califice, nu doar să facă o fază frumoasa. Dar pentru numele lui Naismith :))), chiar atât de jos și suntem fata de polonezi sau a fost doar o întâmplare?

    cu 6 luni în urmă (05.11.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!