Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rade Dzambic, principalul marcator al Craiovei la Târgu-Jiu

Adrian Micinic

Adrian Micinic
06.12.2012

Rade Dzambic a realizat cea mai bună prestație personală stagională. Fundașul sârb al lui SCM U Craiova a contribuit la succesul repurtat la Târgu-Jiu, asupra Energiei Rovinari, scor 82-71.

În 40 minute de joc, Turbo Rade a avut 5/13 la aruncările de două puncte, 4/6 la trei puncte și 10/10 la linia de pedeapsă pentru un total de 32 puncte. A adăugat 7 pase decisive, 3 recuperări și 2 posesii pierdute pentru un coeficient de 30 la eficiență. De asemenea, a terminat cu 11 la categoria +/-.

De notat că Dzambic izbutise cea mai bună performanță stagională la puncte și eficiență în meciul din etapa anterioară, la victoria cu BC Timișoara.

În zece meciuri jucate, Dzambic are medii stagionale de 16.5 puncte, 6.3 pase decisive, 5.4 recuperări, 1.0 intercepții și 3.2 posesii pierdute pentru 18.4 la eficiență și 5/7 la +/- în 37:49 minute.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!