Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radenko Pilcevic a părăsit-o pe BCM U Pitești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
27.11.2014

Radenko Pilcevic nu mai face parte din lotul lui BCM U Pitești. Decizia de despărțire a fost luată de comun între cele două părți. Conducătorul de joc originar din Serbia nu a rezistat la Pitești nici măcar o jumătate de stagiune după ce a fost înregimentat în această vară.

În acest start de sezon, Radenko Pilcevic a bifat 7 partide în LNBM și a adunat medii statistice de 8.0 puncte, 3.0 recuperări și 3.7 pase decisive pentru un indice al eficienței de 10.4 unități. Jucătorul în vârstă de 27 de ani a jucat și în cele două partide din Cupa României contra lui Gaz Metan Mediaș și a totalizat medii de 7.0 puncte, 2.0 recuperări și 2.5 pase decisive.

În cariera sa, Radenko Pilcevic a evoluat cel mai mult în spațiul ex-iugoslav, la echipe precum Zeleznicar, Borac Cacak, Crnokosa Kosjeric, Feni Industries sau Radnicki Kragujevac. El a bifat 3 sezoane și în prima ligă din Germania, două la Mittledeutscher BC și unul la Giessen 46ers. În sezonul precedent, Radenko Pilcevic a fost campion al Ungariei alături de Szolnoki Olaj.

După despărțirea de Radenko Pilcevic, Hristu Șapera mai are la dispoziție doar doi jucători de poziția 1, Ronald Ross și Cezar Stănescu.

3 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    mda
    Sincer ma astepta Faber sa plece primul ca pare cel mai slab, cel putin pe faza de atac... Sinadinovic a plecat, Pilcevic a plecat....oare e coincidenta?

    cu 9 ani în urmă (27.11.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Gabitzu01 :

    proasta decizie
    Chiar nu înțeleg mișcarea ăsta. Mie îmi place Pilcevic foarte mult , bun dribleur și arunca foarte bine de 3. Unii vorbesc ca S-ar face o rocada cu Sinadinovic , dar cred ca și așa ar fi o afacere proasta. Faber ar trebui sa fie primul plecat și adus un pivot lângă Milosevic , în acest fel eram chiar o forță a campionatului. Îmi pare foarte rău de Pilcevic și , repet, O decizie neinspirata a băncii tehnice.

    cu 9 ani în urmă (27.11.2014) Raspunde
  • FC Argeș Pitești adu :

    pilcevic
    Nici eu nu ma asteptam la aceasta decizie.il vedeam pe pilcevic inlocuitorul perfect al lui ross care venind de pe banca stia exact ce sa faca pt ca e un jucator inteligent.bun marcator,bun pasator,bataios...probabil se cauta alt profil de jucator.am incredere in sapera.

    cu 9 ani în urmă (27.11.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!