Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radenko Pilcevic: "Vom da tot ce avem mai bun pentru a câştiga jocul din Banat"

Lucian Călinescu

Lucian Călinescu
04.10.2014

Pilcevic

După calificarea fără probleme în sferturile de finală ale Cupei României, BCM U Piteşti se pregăteşte de prima partidă a sezonului regulat. BCM U o va întâlni duminică în deplasare pe BC Timba, cu începere de la ora 18:00. 

Radenko Pilcevic, fundaşul adus în această vară la Piteşti, a vorbit despre acest prim duel din campionat.

Nu ştiu prea multe informaţii despre primul adversar din campionat, Timba Timişoara, însă sunt sigur că vom da tot ce avem mai bun pentru a câştiga jocul din Banat. Întotdeauna există presiunea de a obţine succesul în primul meci din campionat. Cred că nu ne aşpteaptă un meci uşor, dar aşa cum am mai zis, vom da totul pentru a deschide sezonul cu o victorie.

În jocurile de Cupă, Pilcevic a înregistrat medii de 7 puncte, 2 recuperări şi 2.5 pase decisive. 

foto: Daniel Chiriac

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!