Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radoje Vujosevic a plecat de la SCM Timișoara

Radoje Vujosevic a plecat de la SCM Timișoara

Radoje Vujosevic nu va mai evolua în sezonul 2022-2023 pentru SCM Timișoara, acesta continuându-și cariera în Bosnia și Herțegovina, la KK Posusje. Bănățenii nu au anunțat încă despărțirea de jucătorul în vârstă de 33 de ani.

La începutul lunii septembrie, SCM Timișoara l-a transferat pe Radoje Vujosevic, un pivot muntenegrean care mai jucase pentru Mornar Bar, Sutjeska, Buducnost și Kumanovo. Acesta însă a evoluat foarte puțin pentru galben-violeți și nu a prea intrat în planurile lui Dragan Petricevic.

În patru meciuri disputate în Liga Națională de Baschet Masculin, Vujosevic a avut o medie de două minute petrecute pe parchet și a marcat într-un singur meci, cel cu CSM Galați din 7 decembrie.

Jucătorul originar din Niksic s-a regăsit în lotul timișorenilor și la ultima partidă oficială jucată de aceștia, cea din sferturile de finală ale Cupei României, pierdută cu scorul de 76 la 56 în fața lui U-BT Cluj-Napoca, însă nu a intrat pe teren.

Se pare că, în cele din urmă, SCM Timișoara s-a despărțit de Radoje Vujosevic, iar acesta a semnat cu KK Posusje. După 15 etape, formația bosniacă are un bilanț de 3 victorii și 12 înfrângeri și se află pe locul 10 în campionat.

*foto: fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM Timișoara adis :

    in sfarsit
    eu tot intreb din decembrie de acest jucator care a fost adus degeaba
    cand joci aproape 10min.in total in 4meciuri si presa locala nu-l deranjeaza cu nicio intrebare pe Dragan nu poti avea alte pretentii de la jocul echipei

    cu 1 an în urmă (23.02.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!