Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radovan Markovic: „Trebuie să muncim și să luptăm pentru victorie”

Radu Bărăian

Radu Bărăian
26.01.2014

CSM Oradea primește astăzi vizita celor de la CSU Sibiu, începând cu ora 20:00, într-un meci care contează pentru etapa cu numărul 15 din Liga Națională de Baschet Masculin. Radovan Markovic, baschetbalistul bihorenilor a prefațat întâlnirea din Arena Antonio Alexe.

„Întâlnim o echipă a Sibiului foarte bună, cu valori individuale de seamă. I-aș remarca în mod deosebit pe Milos Bojovic, Matija Ceskovic, respectiv Christopher Lee. De asemenea, Robert Sarovic este o achiziție importantă pentru adversarii noștri. Poziția în clasament a acestei echipe vorbește de la sine despre valoarea ei. Practic, noi și sibienii avem aceeași linie de clasament, așa că mă aștept la un meci în consecință. Trebuie să muncim și să luptăm dacă vrem să obținem această victorie”, a declarat Markovic, citat de csmoradea.ro.

După cum a spus și jucătorul bihorenilor, CSM Oradea și CSU Sibiu au aceeași linie de clasament, cu 23 de puncte acumulate, având un bilanț de 10 victorii și 3 înfrângeri, cu un meci mai puțin disputat fiecare.

*Foto: Viorel Cartiș

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!