Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Paliciuc și Bogdan Stăncuț continuă alături de Laguna București

Radu Paliciuc și Bogdan Stăncuț continuă alături de Laguna București

Laguna Sharks București îi va avea în continuare în lot pe Radu Paliciuc și Bogdan Stăncuț, cei doi jucători experimentați punând umărul la promovarea „rechinilor” în Liga Națională de Baschet Masculin.

Paliciuc a început sezonul trecut în LNBM, la CSM Focșani, pentru care a prins 17 meciuri în campionat. Ulterior, a făcut trecerea în Liga 1 și în 14 apariții pentru Laguna București a adunat medii de 13.7 puncte, 6.6 recuperări, 4.1 pase decisive și 2.4 intercepții, cu un procentaj de 40.4% de la distanță.

Fostul internațional român a bifat astfel al 10-lea club la nivel de seniori, după CSU Cuadripol Brașov, BC Mureș Târgu Mureș, Steaua CSM EximBank, CS Dinamo București, BC CSU Sibiu, BCMU FC Argeș Pitești, CS Universitatea Cluj-Napoca sau CSM Focșani.

Stăncuț, căpitanul „rechinilor”, a bifat 19 meciuri în Liga 1, unde a avut 10.5 puncte, 4.6 recuperări și 1.3 pase decisive în 21 de minute petrecute în medie pe parchet. Pentru jucătorul în vârstă de 35 de ani sezonul viitor reprezintă revenirea în LNBM după sezonul 2017/2018.

În cariera sa, Bogdan Stăncuț a mai jucat pentru BCM Elba Timișoara, CSA Steaua Turabo București, CSM București, BC Farul Constanța, BC Timișoara, CS Concordia Chiajna, BCMU Pitești, BC Mureș Târgu Mureș, CSU Știința București sau ACS Lumina Wolves Sports București.

Laguna București va avea un antrenor irlandez pe bancă, în persoana lui Daniel Nelson, pentru primul sezon în LNBM.

*foto: Facebook CSM Focșani

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!