Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Stroescu: "Cu această victorie suntem în proporţie de 99% în play-off"

Radu Bărăian

Radu Bărăian
24.03.2014

Radu Stroescu, preşedintele Energiei Rovinari, s-a declarat extrem de mulţumit de evoluţia echipei sale în victoria de pe teren propriu, 68-54 în compania celor de la Steaua CSM EximBank, meci în urma căruia echipa gorjeană şi-a asigurat participarea în play-off. 

"Cu această victorie suntem în proporţie de 99% în play-off. Partida cu Steaua a fost una extrem de grea, cu o contracandidată pentru un loc în play-off. A fost un meci cu o presiune deosebită, un meci pe care îl pregătim de două săptămâni. Am pregătit o apărare foarte bună şi cred că în această seară ne-a ieşit. Au fost şi câteva greşeli, dar probail din cauza presiunii meciului, a mizei. Mă bucur că am câştigat, îi felicit pe băieţi. Mă bucur că Tal Karpelesz a făcut un meci bun azi, a ajutat foarte mult echipa şi ne bucurăm că îl avem la echipă", a mărturisit Radu Stroescu la finalul partidei. 

De asemenea, preşedintele Energiei a făcut şi un scurt rezumat la ceea ce s-a întâmplat pentru echipa sa pe parcursul sezonului regulat, vorbind de asemenea şi ce aşteptări are de la ultimele două etape. 

"Oarecum, ieşim cu capul sus din acest retur, în care nu am avut un parcurs atât de bun şi în care am pierdut multe meciuri pe final. Dacă tragem linie acum, este clar, putea să fie şi mai bine, dar este bine şi aşa. Suntem în grafic, în obiectiv. Vrem să forţăm şi o clasare mai bună, să evităm Asesoftul care joacă din ce în ce mai bine. Jucăm cu ei şi în Final Four-ul Cupei României, dar oricum noi mergem să câştigăm. Vom juca următorele meciuri, cel de la Constanţa şi cel de acasă cu Oradea, la victorie. Sperăm în şansa mică pe care o avem de a obţine locul şapte. Dorim acest lucru şi ne vom bate pentru el. Cu această victorie împotriva Stelei am scăpat de tensiunile şi problemele care au fost pe la echipă în urma acelor înfrângeri. Este drept, vom depinde şi de celelalte rezulatate, dar noi vrem să facem un meci bun şi cu Oradea şi să obţinem victoria", a concluzionat Stroescu, fiind citat în ambele cazuri de csenergia.ro. 

După victoria cu Steaua, Energia a urcat pe locul 7, având la activ 37 de puncte cu un bilanţ de 13 victorii şi 11 înfrângeri, însă cu un meci mai puţin disputat decât BCM U Piteşti, contracandidata pentru poziţia a 7-a. 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!