Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Stroescu: "Trebuie să ne apărăm șansele și să încercăm să câștigăm"

Cătălin Chirilă

Cătălin Chirilă
01.05.2014

Radu Stroescu se arată optimist înainte celui de-al treilea joc din seria de Play-off cu CSU Ploiești. Antrenorul Energiei Rovinari este de părere că echipa sa nu mai are nimic de pierdut și că aceasta trebuie să își apere șansele.

După cum bine știți este 2-0 pentru Asesoft la general. Nu am reușit să ne impunem în niciunul dintre cele două meciuri. Au fost două meciuri grele, dar diferite unul față de celălalt. Dacă în primul am pierdut la o diferență destul de mare, care după părerea mea este una mincinoasă, în cel de al doilea meci ne-am impus un ritm și o bună parte din meciul doi am reușit să conducem. Nu am reușit însă să ne impunem.

 Urmează meciul trei, un meci pe care vrem să îl câștigăm, chiar dacă avem o serie de indisponibili. Un meci în care nu avem nimic de pierdut, nu avem nicio presiune, chiar dacă jucăm acasă, avem minunatul public alături de noi care ne-a susținut de fiecare dată. Trebuie să ne apărăm șansele și să încercăm să câștigăm, a declarat Stroescu, conform csenergia.ro.

Meciul 3 dintre Energia și CSU Ploiești este programat pentru vinerii, 2 mai, începând cu ora 20:30.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!