Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Țoancă: „Decizia primei instanțe era executorie, dar nu definitivă. Ne-a fost frică să o punem în aplicare”

Andreea Vlase

Andreea Vlase
12.06.2019

Radu Țoancă: „Decizia primei instanțe era executorie, dar nu definitivă. Ne-a fost frică să o punem în aplicare”

SCM Timișoara a primit și decizia definitivă a Curții de Apel din oraș care respins apelul clubului bănățean în ceea ce privește datoriile către cei patru foști jucători. Formația de pe Bega are timp până în 15 iunie să stingă datoriile care îi amenință dreptul de participare în următoarea ediție a Ligii Naționale. Directorul Radu Țoancă susține că clubul va plăti atât din bani publici, cât și privați, acum că decizia este definitivă. Există însă emoții în ceea ce privește lichiditățile de care dispune primăria orașului în această perioadă.

„Vom plăti și din bani publici, și din bani privați. Vom face un melanj. Banii ce se vor plăti din primărie vor fi scăzuți din bugetul pe anul 2019 al secției de baschet. Din privat am strâns mult, aproape jumătate din sumă. Decizia primei instanțe era executorie, dar nu definitivă, și ne-a fost frică să o punem în aplicare. Am vorbit cu agentul jucătorilor, am vorbit și cu domnul primar, am trimis și hârtie la federație. Ne dorim să participăm în viitoarea ediție de campionat, am trimis cererea de înscriere, săptămâna viitoare vom plăti și taxele”, a declarat Radu Țoancă pentru tmsport.ro.

Conform aceleiași surse, Trezoreria a refuzat să plătească după decizia din 24 mai a Judecătoriei Timișoara pentru executarea silită a primăriei în dosar. Cu această decizie definitivă și irevocabilă, diferența care nu poate fi acoperită din sursele private ale SCM-ului va fi stinsă cu bani de la Trezoreria Primăriei Municipiului Timișoara. De menționat că la o conferință de presă, de marți, primarul orașului, Nicolae Robu, declara că primăria nu dispune de mari lichidități în această perioadă.

Țoancă a spus pentru același site local că nici nu vrea să se gândească la ce se va întâmpla dacă nu vor fi lichidități pentru a stinge datoria până sâmbătă. Reamintim că dacă nu va rezolva problema cu sancțiunea BAT, gruparea de pe Bega nu poate participa în nici o competiție națională de seniori în sezonul 2019-2020.  

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca romeovura :

    Nerușinare
    Întruchipată in aceste personaje, afirmând că le era frica sa plătească datoriile. O afirmație de o mai mare impertinență nu am auzit de mult in lumea baschetului. Rușine , rușine să le fie.

    cu 11 luni în urmă (12.06.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!