Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Vîrnă a fost anunțat de SCM Craiova

Radu Vîrnă a fost anunțat de SCM Craiova

După trei sezoane petrecute alături de CSA Steaua, Radu Vîrnă a ajuns la un acord cu SCM Craiova, formație pentru care a mai evoluat în stagiunea 2017/2018. 

Stagiunea precedentă, primă în care nu a beneficiat de regula care protejează jucătorul autohton sub 23 de ani, jucătorul format de LPS Focșani a adunat medii statistice de 20:21 de minute, 8 puncte, 2,4 recuperări și 2,5 pase decisive pentru 4 la eficiență. 

Astfel, internaționalul român se pregătește pentru al 8-lea sezon în LNBM. De-a lungul carierei, acesta a evoluat pentru Phoenix Galați, Dinamo București, SCM Craiova și CSA Steaua. 

Reamintim faptul că SCM U Craiova are un nou antrenor principal din acest sezon, pe fostul mare jucător grec Michalis Kakiouzis. Trupa din Bănie i-a legitimat până în acest moment pe Aurelian Gavriloaia, Radu Vîrnă, Titus Robinson, Liam O'Reilly și Jordin Williams. 

*foto: facebook CSA Steaua Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!