Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Vîrnă, cel mai eficient jucător sub 23 în etapa a II-a din TOP 6

Radu Vîrnă, cel mai eficient jucător sub 23 în etapa a II-a din TOP 6

În etapa a II-a din TOP 6 au fost utilizați 18 jucători români sub 23 de ani. 

  • Radu Vîrnă și-a ajutat echipa să profite de avantajul terenului propriu și să învingă SCM Timișoara, internaționalul român a terminat partida cu 26 de puncte, 2 recuperări și 20 la eficiență, stabilind noi recorduri personale ale carierei la puncte marcate și eficiență și a fost aproape să doboare recordul de eficiență pentru un jucător U 23, stabilit de Dragoș Diculescu.  În aceeași partidă, Bogdan Popa și-a trecut în cont 6 puncte și 2 recuperări pentru un indice de 8 unități la eficiență. 
  • CSU Sibiu și-a adjudecat "Derby-ul Transilvaniei". Lucas Tohătan a contribuit cu 3 puncte și 5 pase decisive, în timp ce coechipierul său, David Engi, a făcut una dintre cele mai bune partide ale sale din acest sezon, totalizând 8 puncte și 2 recuperări pentru un indice de 10 la eficiență. Din tabăra lui U-BT Cluj-Napoca s-a evidențiat Ștefan Grasu, tânărul jucător a contribuit cu 8 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă pentru un indice de 8 la eficiență. 
  • În partida dintre CSM Oradea și CS Dinamo Știința, Anton Diaconescu a cules 3 recuperări și a înscris 4 puncte pentru un indice de 5 la eficiență. De menționat prezența pe teren a tânărului Vlad Marinău, acesta a fost folosit timp de 4 minute și a contribuit cu o pasă decisivă și o recuperare. 

Liderii etapei din punct de vedere statistic au fost: 

Minute – Radu Vîrnă - 30:36
Eficiență – Radu Vîrnă - 20
Puncte – Radu Vîrnă - 26
Recuperări –  Anton Diaconescu, Ștefan Grasu - 3
Pase decisive – Lucas Tohătan- 5

*foto: facebook CSA Steaua Baschet

 

 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!