Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Voinescu a fost împrumutat la Dinamo Știința

Radu Voinescu a fost împrumutat la Dinamo Știința

Dinamo Știința București caută să suplinească lipsa lui Marcu Badiu, după ce tânărul internațional român a suferit o accidentare la genunchi la începutul acestui an și ar putea să rateze o bună parte din restul sezonului.

Drept urmare Dinamo a reușit să îl împrumute pe tânărul Radu Voinescu, tocmai de la marea rivală Steaua București.

Radu Voinescu a jucat în 10 partide în acest sezon pentru roș-albaștri în care a adunat medii de 2,1 puncte, 0,6 pase decisive și 0,5 recuperări în 7:41 minute de joc.

La Steaua era însă îngropat în rotația de prestațiile excelente ale lui Radu Vîrnă, principala soluție U23 pentru „militari”, dar și de cea a conducătorului de joc Strahinja Jovanovic.

La Dinamo Știința Voinescu va avea concurență pentru minutele U23 cu Mihnea Andrei, Andrei Calenic și Anton Diaconescu.

*foto: facebook Dinamo Știința Baschet

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!