Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Radu Voinescu, al 5-lea jucător care rămâne la FC Argeș Basketball

Radu Voinescu, al 5-lea jucător care rămâne la FC Argeș Basketball

FC Argeș continuă să fie extrem de activă pe piața transferurilor și își sudează nucleul de jucători autohtoni prin prelungirea înțelegerii cu unul dintre cei mai longevivi oameni din lot. Radu Voinescu va continua alături de gruparea piteșteană.

În vârstă de 23 de ani, Voinescu se va afla la al patrulea sezon în care îmbracă tricoul alb-violet. Acesta a sosit la Pitești în sezonul 2020/21 în care a câștigat și medalia de bronz în Liga Națională de Baschet Masculin.

În stagiunea precedentă, Radu a jucat în 31 de meciuri în care a avut o medie de 16 minute pe meci. Linia sa statistică a fost de 4.4 puncte, 1.7 recuperări și 1.5 pase decisive, cu procentaje de 53% din acțiune, 31% de la distanță și 90% de la linia de libere.

Fundașul și-a început cariera la Phoenix Galați, după care a mai evoluat pentru Dinamo Știința București și Steaua București, dar fără să aibă prea multe oportunități la grupările din capitală.

Până la acest moment, argeșenii au parafat numirea lui Nebojsa Vidic în rolul de principal, iar lotul îi mai conține pe Christian Chițu, Alin Andrieș, Mihai Gavrilă, Tudor Fometescu și Nikola Jevtovic.

*foto: Facebook - FC Argeș Basketball

4 comentarii la aceasta stire:
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Dupa 3 sezoane
    Oare cu ce mai poate ajuta echipa? A avut prea multe oportunitati si ne-a aratat ca desi are pedigree - nu prea a putut livra. Daca nu se schimba ceva in atitudinea, viteza si mentalul lui (aici nu ma refer la hairstyle), statistic se va intampla la fel si in sezonul 4. Oare nu era timpul sa treaca pe la o echipa gen Laguna unde sa se intremeze putin?

    cu 9 luni în urmă (07.07.2023) Raspunde
  • Suporterrrr :

    N ai inteles
    Ca vreti, ca nu vreti, Voinescu Jr o sa ramana acolo cat timp vrea senioru’, chiar daca livreaza sau nu.

    cu 9 luni în urmă (07.07.2023) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Karl94 :

    De neînțeles
    După ce l-am văzut sezonul trecut tot nu ne-am convins ca acest jucător nu ne ajuta cu absolut nimic? Era unul din jucătorii de care speram ca vom scăpa sezonul asta, dar se pare ca o luam de la capăt. CONTINUITATE...

    cu 9 luni în urmă (07.07.2023) Raspunde
  • FC Argeș Pitești Dan N :

    Statistica lui
    Sa stiti ca ati incurcat statistica - nu cred ca a avut la profesionisti cifrele mentionate. Asta oricum nu il facea mai bun, dar realitatea la care ma uit eu (cifre si jocuri live) e mai crunta.

    cu 9 luni în urmă (07.07.2023) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!