Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rait Keerles a debutat cu stângul pentru Energia

Claudiu Dekan

Claudiu Dekan
04.03.2014

Energia Rovinari a câștigat confruntarea cu BC Timișoara, scor 78-85, fără a fi ajutată de estonianul transferat în ultima săptămâna, Rait Keerles. Jucătorul de 34 de ani a fost introdus în rotația echipei, însă evoluția sa a lăsat să se înțeleagă faptul că nu este încă adaptat noii sale echipe.

În  peste 10 minute de joc s-a remarcat cu o singură pasă decisivă și cu un procentaj de 0% din 2 aruncări de 2 puncte. În final, statistica a indicat -2 la eficienţă, fiind astfel cel mai slab jucător al Rovinariului. 

În afara lui Rait Keerles, Energia l-a mai inclus în lot și pe Vasile Ștefan, recent venit de la Chiajna, care însă nu a primit niciun minut de joc din partea lui Florin Nini. 

1 comentariu la aceasta stire:
  • SCM CSŞ U Craiova Buzestii :

    Energia
    Cum puteti lua mai fratilor asemenea caricaturi de jucatori???Sincer,Sarma fata de asta este e Blake Griffin!

    cu 10 ani în urmă (04.03.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!