Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Randal Falkar: "Antrenorul ne-a pus la punct în a doua repriză şi am jucat mai bine"

Eduard Popa

Eduard Popa
23.03.2017

falkar

Steaua CSM Eximbank Bucureşti a reuşit o victorie importantă în faţa celor de la BCM U Piteşti. Steliştii s-au impus cu 89-74 în al şaselea meci din Top 6-ul LNBM.

Randal Falker a fost unul dintre cei mai buni jucători ai roş albaştrilor în acest meci. El s-a arătat încântat de prestaţia echipei sale, în special în a doua repriză:

"A fost o primă repriză echilibrată. Eu sunt o echipă bună, dar şi noi am făcut multe greşeli stupide. Dar în a doua repriză antrenorul ne-a pus la punct şi am început să jucăm din ce în ce mai bine. Începem să ne formăm ca echipă, să ne cunoaştem mai bine. Vom lua fiecare meci la rând şi sperăm să le câştigăm pe toate."

 , a declarat pentru totalbaschet jucătorul american.

Falkar a reuşit contra celor de la BCM U Piteşti cel de-al patrulea său double double din acest sezon, cu 15 puncte şi 13 recuperări.

Următorul duel din Top 6 pentru Steaua CSM Eximbank va fi în deplasare, la CSU Sibiu.

*foto: sportpictures.eu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!