Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rapid București, înlocuitor din NBA pentru Chris Evans

Rapid București, înlocuitor din NBA pentru Chris Evans

Sâmbătă, 24 decembrie, la o zi după victoria dramatică obținută de Rapid București pe terenul lui U-BT Cluj-Napoca, scor 88-83, trupa din Giulești anunța despărțirea de Chris Evans. Astăzi, 25 decembrie, alb-vișiniii i-au anunțat înlocuitorul.

Este vorba de Keljin Blevins, un baschetbalist care a petrecut ultimele două sezoane în NBA, la Portland Trail Blazers. În această perioadă, jucătorul american a strâns 48 de partide în liga nord-americană de baschet, cu medii de 2.2 puncte și 1.1 recuperări.

Blevins este originar din Hot Springs, Arkansas și, după liceu, și-a împărțit anii universitari între University of Southern Mississippi (2015-2017) și Montana State University (2017-2019), acolo unde, în prezent, se află Luca Colceag.

După terminarea facultății, Blevins a evoluat vreme de un sezon în G-League, la Northern Arizona Suns, urmând ca în 2020 să semneze cu Portland Trail Blazers. La gruparea din Oregon, shooting guard-ul de 1.93 metri a evoluat alături de verișorul său, celebrul Damian Lillard.

Conform paginii oficiale a lui Rapid București, Keljin Blevins va debuta sub comanda lui Tudor Costescu miercuri, 28 decembrie, împotriva lui CSM Târgu Jiu.

*foto: David Liam Kyle/NBAE via Getty Images

5 comentarii la aceasta stire:
  • West Petrom Arad jordan 23 :

    Bugete
    Cred ca Rapidul a depășit Clujul ca buget. După Stone si Odom , acum au trecut mai sus Blevins. Surprinzător ca a ales România după 2 sezoane de NBA și în mod sigur nu a venit pe bani putini. Cred ca salariul lui Blevins e peste tot bugetul Sibiului. Va fi interesant de urmărit. Am mai avut jucători cu meciuri în NBA dar erau ori la final de cariera ori veniți după accidentări care i-au ținut departe de teren perioade lungi. Blevins e tânăr și fără probleme.

    cu 1 an în urmă (25.12.2022)
    • Soare:

      Da
      Asta e din ciclul: “Aici sunt banii dumneavoastră”

      cu 1 an în urmă (25.12.2022)
    Raspunde
  • BC CSU Sibiu gyke :

    @jordan 😂
    M-ai pierdut după prima propoziție... Numeri banii ca Pristanda steagurile.

    cu 1 an în urmă (25.12.2022)
    • West Petrom Arad jordan 23:

      @gyke
      Dezvolta, te rog!

      cu 1 an în urmă (26.12.2022)
    • BC CSU Sibiu gyke:

      @jordan
      Pe scurt, Odom a avut cel mai mare salariu din LNB... Kariniauskas a venit pe mai puțin de jumătate din banii ăștia. În afară de Odom, doar Stone și Evans aveau salarii comparabile cu ce plătește Cluj jucătorilor străini (dar mai mici) ; cei 3 sârbi au mult sub salariile unui Brircevic, Stipe sau Gordic. Cate probabil dublu față de Olah, plus că la Cluj sunt 7 străini (numărându-l și pe Richard aici, dpdv salarial). Vărul lui Dame probabil va fi plătit din salariul lui Evans și ce rămâne de la Odom, plus că nu e exclus ca Evans să fi avut buy out, deci Rapid să fi făcut ceva bănuți pe el.
      Așa că afirmația cu bugetul Rapidului peste al Clujului, chiar dacă se referă doar la cel salarial, nu are nici cea mai mică acoperire.

      cu 1 an în urmă (27.12.2022)
    Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!