Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rapid București întâlnește singura echipă rămasă fără victorie în Liga Națională

Rapid București întâlnește singura echipă rămasă fără victorie în Liga Națională

Rapid București joacă pentru ultima dată în anul 2022 în fața propriilor suporteri miercuri, 28 decembrie, când primește vizita lui CSM Târgu Jiu în etapa a 12-a a Conferinței A din Liga Națională de Baschet Masculin.

Giuleștenii au produs înaintea Crăciunului primul eșec în campionat pentru cei de la U-BT Cluj, acel joc de pe terenul deținătoarei trofeului LNBM fiind disputat în devans în etapa a 16-a. Meciul a fost ultimul pentru Chris Evans în echipamentul Rapidului, în locul acestuia sosind Keljin Blevins.

CSM Târgu Jiu a rămas singura formație fără victorie pe plan intern după ce în Conferința B cei de la Laguna Sharks au învins-o pe Dinamo înainte de Crăciun. Gorjenii au înfrângeri pe linie în Conferința A, 0-9, cedând într-o manieră clară în meciul tur cu Rapid (64-85).

La două capitole este ultima în Liga Națională echipa din Târgu Jiu, fiind vorba despre media de assist-uri și cea de recuperări ofensive, iar în privința recuperărilor defensive ocupă a patra poziție. Rapid stă cel mai slab la media de capace, în rest doar la procentajele aruncărilor libere transformate nefiind în primele 10.

Xavier Cannefax este primul în toată liga la nivelul procentajelor de la linia de fault, iar Tyler Stone se remarcă de la Rapid în privinț mai multor date statistice, la puncte și recuperări fiind al doilea în campionat.

În precedentele întâlniri directe, CSM Târgu Jiu a adunat două victorii, de fiecare dată la diferențe mici pe parcursul sezonului trecut. Gorjenii n-au înscris niciodată minim 80 de puncte în oricare dintre cele trei jocuri cu Rapid.

Partida dintre Rapid București și CSM Târgu Jiu are loc miercuri, 28 decembrie, de la ora 19.00 și o să fie în direct pe YouTube FRB TV.

*foto: Alin Peptan / csmtargujiu.ro

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!