Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rapid București l-a transferat pe Mihnea Andrei

Rapid București l-a transferat pe Mihnea Andrei

Rapid București a ajuns la o înțelegere cu Mihnea Valentin Andrei, jucător care a evoluat în ultimii doi ani la CSU Știința București în Liga 1. Giuleștenii sunt la cel de-al treilea transfer în această vară de la Știința.

Mihnea Andrei are două sezoane în LNBM, ambele alături de Dinamo Știința București (2018-2020), perioadă în care a adunat 26 de meciuri. Acesta a acumulat medii de 3.4 puncte, 1.9 recuperări și 0.5 intercepții în carieră la nivelul primului eșalon.

Românul în vârstă de 24 de ani, care poate juca pe pozițiile 3-4, vine după doi ani petrecuți în Liga 1, în precedenta campanie terminând cu 8.1 puncte, 3.6 recuperări și 1.2 pase decisive, respectiv 42% de la 3 puncte. El a strâns 8.5 puncte și 5.5 recuperări la turneul de promovare, unde Știința a refuzat să joace ultimul meci.

Andrei a făcut parte din lotul României la U18 și U20 în trecut.

Rapid București a anunțat până în acest punct alte 6 transferuri, pe Alex Olah, Marcu Badiu, Tudor Gîrbea, Matei Dorneanu, David Oprea și Filip Barovic. Pe banca tehnică a giuleștenilor se va afla Tudor Costescu.

*foto: arhivă Facebook Dinamo București

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!