Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rareș Uță este MVP-ul etapei a 26-a

Rareș Uță este MVP-ul etapei a 26-a

Ultimul meci al rundei cu numărul 26 în Liga Națională de Baschet Masculin, cel dintre CSU Sibiu și Rapid București (90-78), a dat MVP-ul etapei, câte un jucător din fiecare tabără terminând disputa cu peste 20 de puncte marcate.

Rareș Uță s-a evidențiat cu un career-high în Liga Națională, terminând disputa împotriva giuleștenilor cu 29 de puncte, 8 recuperări (7 defensive) și o pasă decisivă, totul pentru 30 de unități la eficiență.

Pivotul celor de la CSU Sibiu a avut 8/10 din acțiune, trecând de 19 ori pe la linia de fault, zonă din care și-a transformat 13 încercări. Uță a fost cel mai faultat jucător de pe parchet în acest duel cu Rapid București, fiind de 11 ori oprit din acțiune.

Internaționalul român avea 15 puncte la pauza întâlnirii, când stătea cu 4/5 din acțiune, restul reușitelor venind prin aruncări de la linia de fault. Cel mai eficient în privința punctelor marcate a fost în sfertul al doilea, când a adus 11 puncte pentru sibieni.

Uță este la al doilea meci consecutiv cu 20+ puncte la final, în acest sezon depășind de alte două ori această barieră în Liga Națională. Pivotul are medii de 13.0 puncte și 6.8 recuperări în campionat, în 24 de apariții.

CSU Sibiu a trecut la 13-12 bilanț după victoria împotriva Rapidului.

*foto: Facebook BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!