Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rareș Uță: „Jocul nostru este încă departe de potențialul pe care îl avem”

Rareș Uță: „Jocul nostru este încă departe de potențialul pe care îl avem”

CSU Sibiu a trecut cu 84-80 de CSM Constanța în debutul grupei F din Cupa României, partida disputându-se vineri seara, 15 septembrie, în fieful dobrogenilor.

Unul dintre cei șase baschetbaliști cu 10+ puncte la final din tabăra galben-albaștrilor, Rareș Uță, a vorbit pentru paginile de social media ale sibienilor după încheierea jocului:

„A fost un meci foarte dificil, după cum ne și așteptam. Jocul nostru este încă departe de potențialul pe care îl avem, însă știam că o să fie așa, având în vedere că am început foarte devreme sezonul acesta. Am avut la un moment dat +16 și i-am lăsat să vină peste noi. Cred că dacă reușim să jucăm mai în echipă o să fim și mai buni. Mă bucur foarte mult că am reușit să câștigăm totuși și că am luptat până la final. Acum trebuie doar să câștigăm cu Vâlcea. I-am văzut la Memorialul Elemer Tordai și este un adversar foarte puternic. Trebuie să câștigăm și să ne calificăm în Final 8.”

Pivotul a contribuit cu 12 puncte, 3 recuperări și un capac în 18 minute petrecute pe parchet, în această perioadă având 5/7 din acțiune și 2/2 la linia de fault.

CSU Sibiu se va duela în această seară, 16 septembrie, tot de la ora 19.00 cu CS Vâlcea 1924. În cazul unui succes în partida transmisă pe FRB TV, echipa lui Tomas Rinkevicius are locul asigurat la Final 8-ul Cupei României.

*foto: Răzvan Spechea / BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!