Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rareș Uță: „M-am simțit foarte bine pe teren și le mulțumesc colegilor”

Rareș Uță: „M-am simțit foarte bine pe teren și le mulțumesc colegilor”

În cursul zilei de ieri, 9 noiembrie, BTarena din Cluj-Napoca a găzduit confruntarea dintre U-Banca Transilvania și SCM Timișoara. Bănățenii au oferit o replică solidă liderului Ligii Naționale, însă, în cele din urmă, trupa lui Mihai Silvășan s-a impus cu scorul de 79-70.

Dincolo de victorie, alb-negrii au avut și un alt motiv de bucurie și anume, evoluția foarte bună a lui Rareș Uță. Jucătorul de 21 de ani a adunat 11 puncte, 3 recuperări și o pasă decisivă în aproape 15 minute petrecute pe teren. De asemenea, baschetbalistul originar din Târgu-Mureș a avut 5/7 la aruncările din acțiune pentru un procentaj de 71.4%.

La finalul jocului, Rareș Uță a fost invitat să dea un interviu pentru jurnaliștii prezenți în Sala Polivalentă. Acesta a fost foarte bucuros pentru prestația sa și a ținut să le mulțumească coechipierilor pentru felul cum îl ajută. De asemenea, sportivul de 2m12 susține că valoarea campionatului a crescut și că se bucură de întoarcerea în România.

A fost o partidă grea. Știam că va fi așa, știam că Timișoara este o echipă bună, au cele mai mari ambiții. S-a văzut oboseala din Rusia, cred că am călătorit 10.000 de kilometri. Însă, am reușit cumva să fim tot timpul în față, cam la 10 puncte, și, din fericire, am reușit să câștigăm. Campionatul este mult mai puternic decât îl știam înainte să plec. A crescut foarte mult valoarea, sunt foarte mulți jucători buni, foarte multe echipe bune. Eu sunt foarte fericit că sunt înapoi acasă, cu familia, cu prietenii și sper să continui aici cât mai mult. M-am simțit foarte bine pe teren și le mulțumesc colegilor că tot timpul mă încurajează și mă sfătuiesc. Sper să continui tot așa și să câștigăm, în primul rând. Foarte mult mă ajută și domnul Vujosevic, tot timpul îmi da sfaturi și îmi arată detalii mici la care nici nu mă gândeam. Și ieri am stat puțin după antrenament să fac aruncări și a venit și mi-a dat niște detalii foarte bune. Sunt onorat să pot să am asemenea antrenor. E important să fim constanți și să muncim așa cum am făcut-o până acum la antrenamente. Cu siguranță, vor veni și rezultatele. Avem drept obiective să câștigăm campionatul și Cupa și suntem foarte fericiți pentru acest început de sezon.”

Pentru U-BT Cluj-Napoca urmează disputa cu Sodertalje Kings, în FIBA Europe Cup, și apoi un joc cu SCM U Craiova, în etapa a 6-a a Ligii Naționale.

*foto: Manases Sandor/u-bt.ro

1 comentariu la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca zol21 :

    bv
    Tot asa in continuare.

    cu 4 ani în urmă (10.11.2019) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!