Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rareș Uță: „Presiunea este acum la Rapid”

Flaviu Ilie

Flaviu Ilie
21.05.2023

Rareș Uță: „Presiunea este acum la Rapid”

BC CSU Sibiu a rămas în viață în lupta pentru medaliile de bronz din Liga Națională de Baschet Masculin. Ardelenii au învins-o pe Rapid București cu scorul de 73-71, la capătul unei dispute în care nu au marcat nici măcar un coș de trei puncte și au ratat 13 aruncări libere.

Succesul de sâmbătă s-a datorat în mare parte eficienței jocului din interior al vulturilor Aceștia au transformat 30 de aruncări din totalul de 46 de încercări. Rareș Uță a avut 7/8 la acest capitol, terminând cu 15 puncte și 5 recuperări. Iată ce a avut acesta de spus despre meci

 „Să bați Rapidul fără să marchezi de trei puncte, cu 50% de la libere și o grămadă ratate este un lucru extraordinar. Să reușești să îi ții la 70 de puncte, o echipă foarte talentată, este un lucru extraordinar. Acest lucru l-am realizat mulțumită în mare parte fanilor, care au fost extraordinari, chiar i-am simțit alături la fiecare minge și sperăm să vină în număr cât mai mare la Rapid. Presiunea este acum la ei și cred că dacă vom face un meci bun vom aduce medaliile de bronz acasă.”

Meciul decisiv din finala mică este programat marți, 23 mai, de la ora 18:45 și va putea fi urmărit în direct pe Digi Sport 3.

*foto: Facebook/BC CSU Sibiu

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!