Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rashaad Singleton: ”La Energia totul funcționează ca o echipă!”

totalbaschet.ro

totalbaschet.ro
10.09.2012

Rashaad Singleton, noul pivot al Energiei Rovinari, a vorbit într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Sport în Gorj despre sosirea sa la formația din Tg. Jiu, despre ce înseamnă a juca în Europa și despre noii săi colegi.

Jucătorul de origine americană spune că a ajuns la Energia după ce un prieten i-a spus că echipa are nevoie de un pivot și că nu a durat mult până a ajuns la o înțelegere cu oltenii.

Un prieten de-al meu mi-a adus la cunoştiinţă că există o echipă din România care are nevoie de un pivot, iar eu la rândul meu dorind să fac pasul în Europa, am acceptat relativ repede. Între timp aflasem că e vorba de Energia, o echipă ce mai are în componenţă şi alţi jucători străini, chiar şi americani. Deci totul mi s-a părut o bună oportunitate, în condiţiile dorite de mine, a spus Singleton pentru sursa citată.

Americanul de 23 de ani, 2.13m și 117 kg apreciază Energia ca fiind o echipă bună, la care jocul colectiv primează.

Cred că e vorba de o echipă bună. De aceea simt că va fi un sezon special pentru Energia, sincer avem multe piese valoroase în lot. Cred că avem dorinţa de a câştiga, suntem nişte jucători muncitori, iar lucrul cel mai important mi s-a părut acela că totul funcţionează ca o echipă, nu există vedete care să joace doar individual.

Conform Zona Transferurilor, la Energia Rovinari au sosit  în această pauză competițională 3 jucători străini (Stefan Atanakovic, Robert Giles și Singleton) și doi români (Adrian Roșu și Flavius Lăpuște). De la echipa care sezonul trecut termina pe locul 8 au plecat Rajko Kljajevic, Porter Troupe, Adrian Guțoaia și Brice Kabengele.  

Întreg interviu îl puteți citi în ediția scrisă a cotidianului Sport în Gorj.

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!