Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rawle Marshall a primit fault descalificator după ultima fază a primei reprize

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
07.12.2013

Rawle Marshall de la CSU Asesoft Ploiești a făcut un gest care nu aduce cinste baschetului. La finalul primei reprize a meciului pe care echipa sa îl juca în compania celor de la CSU Sibiu, extrema l-a lovit pe căpitanul gazdelor, Cristian Crăciun. În urma acestei acțiuni, jucătorul în vârstă de 31 de ani a primit direct fault descalificator.

Până la acel moment Marshall avea la activ 5 puncte și o recuperare. De asemenea americanul comisese 4 greşeli neforţate în doar 14 minute petrecute pe parchet, având un indice de -14 la capitolul -/+.

Marshall nu a fost singurul eliminat din tabăra prahovenilor. Manager-ul Alexandru Iacobescu a avut o ieşire nervoasă după ce a fost invitat de arbitrul Marius Ciulin să părăsească banca tehnică, în urma unor proteste. Iacobescu a fost trimis la cabine, la jumătatea sfertului doi. Acestă ieșire incalificabilă a venit și în urma ostilității arătate de publicul sibian atât la adresa lui Iacobescu cât și a echipei pe care acesta o manageriază.

foto 1: Răzvan Păsărică

foto 2: Turnul Sfatului

4 comentarii la aceasta stire:
  • BC CSU Sibiu clamun :

    cinste lui
    gestul lui iacobescu spune tot despre acest "domn" din baschetul romanesc

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe titel :

    mda...
    nu se poate debarasa de vechile naravuri...

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013) Raspunde
  • BC Mureș Târgu Mureș mickeymouse :

    pai
    anii trec si frusarile se aduna. Acest om controleaza atat arbitrii cat si oameni din federatie. Va scuipa si va injura in continuare, va sta in picioare si va da indicatii catre masa oficiala pana cand suporterii nu vor lua atitudine. Va veni si ziua in care unii vor intra pe teren si vor da o corctie acestui individ. Sibiul, Clujul, Muresul, Gazul au simtit pe piela lor ce inseamna aceasta relatie dintre. Asesoft si conducerea baschetului din RO

    cu 10 ani în urmă (08.12.2013) Raspunde
  • U BT Cluj-Napoca highflyer :

    in orice tara normala
    ...cu orice federatie normala, acesti indivizi, iacobescu ar fi fost suspendat foarte multe matchuri (daca nu tot restul sezonului) si amendat drastic. rawle marshall ar fi fost suspendat cateva matchuri si amendat drastic. ocazie numai buna, ca (,) conducerea noua a federatiei sa ne arate din ce e facuta! astept...

    cu 10 ani în urmă (09.12.2013) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!