Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Rawle Marshall s-a despărțit de CSU Asesoft Ploiești

Bogdan Isailă

Bogdan Isailă
21.02.2014

Rawle Marshall a părăsit campioana en-titre a României, CSU Asesoft Ploiești. Cele două părți au reziliat contractul pe cale amiabilă, așa cum ne-a confirmat și președintele grupării prahovene, Ionuț Georgescu.

Rawle Marshall a sosit în toamna lui 2013 la Ploiești atunci când a venit pentru a suplini accidentare lui Jonte Flowers. Extrema ce măsoară 201cm a evoluat 19 partide sub comanda lui Vladimir Arnautovic. Dintre acestea 11 au fost în LNBM, unde a strâns medii de 11.6 puncte, 3.2 recuperări și 2.9 pase decisive. În EuroCup, Marshall a jucat 8 partide, aici mediile sale fiind de 11.1 puncte, 2.8 recuperări și 1.8 pase decisive.

După despărțirea de CSU Asesoft Ploiești, Rawle Marshall și-a încheiat cea de a 6-a aventură europeană după ce a mai trecut pe la Lokomotiv Kuban, Valencia, ASVEL, PAOK și BC Astana.

foto: Răzvan Păsărică (rpressport.ro)

5 comentarii la aceasta stire:
  • tzontzolino :

    urat
    Sincer urat campionat! Vine, pleaca cine vrea, jucatori pentru 2-3 luni, sincer iti faci un favorit, poate urmaresti o echipa doar pentru niste jucatori si apoi puff-dispare. Am inteles de Kemp ca poate muncea prea mult dar Marshall? Ori si-a revenit Flowers ori Ploiesti considera ca e prea suficient lotul cat sa castige campionatul ?

    cu 10 ani în urmă (22.02.2014) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe icsabex :

    inlocuire
    Pai nu este normal? Se apropie playoff-ul si v-a fi inlocuit de Ciulin, Grigoras & co. :)

    cu 10 ani în urmă (22.02.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea rexdecebal :

    cam asa
    bine punctat

    cu 10 ani în urmă (22.02.2014) Raspunde
  • BC CSU Sibiu @lexCSU :

    clar
    :))) bravo icsabex

    cu 10 ani în urmă (22.02.2014) Raspunde
  • CSM CSU Oradea bigone :

    pierderi
    Mari pierderi pentru Ploiesti....boala lui Zekovic si plecarea lui Marshall...poate aduc pentru playoff altii...nu cred ca Lee va fi suficient pentru titlu anul asta, si nu ma gandesc inca la Ciulin, Fabiana si Grigoras....

    cu 10 ani în urmă (22.02.2014) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!