Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Raymond Cowels: „A fost o întâlnire dificilă, după o călătorie lungă”

Raymond Cowels: „A fost o întâlnire dificilă, după o călătorie lungă”

Legia Varșovia a câștigat cu scorul de 76 la 66 împotriva lui CSM CSU Oradea. Unul dintre punctele forte ale polonezilor a fost precizia de la mare distanță. Legia a marcat 12 coșuri de 3 puncte, iar acestea au venit la momentul potrivit, în sfertul al treilea.

Atât, Raymond Cowels, cât și Lukasz Koszarek au înscris câte patru triple din șapte aruncări. Iată cum a descris americanul meciul disputat în Arena Antonio Alexe:

A fost o întâlnire dificilă, după o călătorie lungă. A fost prima noastră partidă din acest sezon disputată în afara Poloniei. Ambele echipe au luptat. Atât ei, cât și noi avem shooteri excelenți. Trebuia să rămânem concentrați până la final, însă Oradea a reușit să revină în ultimul sfert. Este un adversar dificil, dar noi am jucat ca o echipă și împreună ne-am atins obiectivul. Fiind un shooter, pentru mine este important să am oportunități de a arunca, iar fundașul nostru, Lukasz Koszarek, mi-a oferit aceste pase. La început, aruncările nu au intrat în coș, însă a fost mai bine mai târziu. Coechipierii mei au muncit pentru a-mi da mingea și pentru a-mi asigura aruncări deschise. Au făcut blocaje bune și tot ce a trebuit eu să fac e să înscriu. Grupa în care jucăm este dificilă, mai ales atunci când avem meciuri în deplasare și trebuie să călătorim. Avem nevoie să rămânem concentrați la planul de joc, să încercăm să câștigăm în deplasare și, evident, să nu uităm să ne impunem pe teren propriu. Va fi greu, dar această competiție este atractivă”, conform legiakosz.com.

În etapa secundă a FIBA Europe Cup, Legia Varșovia primește vizita lui Szolnok.

*foto: Roby Boroș/fiba.basketball

1 comentariu la aceasta stire:
  • Popescu Marcu-George :

    Este ok ca nu este o pierdere asa mare doar la 10 puncte
    Trebuie sa ne concentram si sa dam tot ce avem mai bun meciurile urmatoare

    cu 2 ani în urmă (14.10.2021) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!