Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Reacția oficialilor BCM U Pitești, după despărțirea de Florin Nini: „Am vrut să creăm un șoc la echipă”

Reacția oficialilor BCM U Pitești, după despărțirea de Florin Nini: „Am vrut să creăm un șoc la echipă”

BCM U Pitești a decis să se despartă de Florin Nini, după debutul slab din sezonul LNBM - Grupa Valorică A, în care argeșenii au adunat doar o victorie în 5 meciuri. La o zi de la această decizie, oficialii argeșeni Mihai Popescu (team manager) și Silviu Corodi (director tehnic) au explicat de ce au renunțat la colaborarea cu tehnicianul român. 

Astfel, Mihai Popescu a explicat că a vrut să creeze un șoc la echipă: 

“Suntem într-o situație dificilă. Din cauza rezultatelor negative pe care le-am avut, am considerat că doar prin crearea unui șoc în rândul jucătorilor putem să schimbăm mentalitatea și atitudinea acestora. Trebuie să obținem rezultate pozitive. Din punctul meu de vedere, nu a fost timp suficient pentru a închega lotul. Jucătorii sunt valoroși și au mare potențial. Tocmai din acest motiv, alături de colegii mei din conducere am luat decizia de a ne despărți de Florin (n.r. Florin Nini). Sperăm ca începând cu meciul de sâmbătă să arătăm o altă față și să obținem victoria. Știm foarte bine că echipa Sibiului este una redutabilă. În ultimii ani a obținut rezultate bune spre foarte bune. Sunt vicecampionii României și câștigătorii Cupei, lucru ce spune multe despre ei. Cred totuși că este un moment propice și pentru noi să obținem victoria deoarece și ei sunt într-o situație grea. Sper ca fanii să înțeleagă momentul dificil prin care trece echipa noastră, jucătorii au nevoie de aportul și susținerea lor. Vreau ca împreună să trecem peste acest moment.”

De asemenea, Silviu Corodi a anunțat că echipa caută acum un nou antrenor: 

„Domnul Paralikas va asigura interimatul în următoarea perioadă. Noi suntem în discuții cu mai mulți antrenori și rămâne ca în perioada următoare să facem cea mai bună alegere astfel încât rezultatele noastre din viitor să fie unele pozitive. Ce este drept, acum trecem printr-o perioadă proastă. Sper să ne regrupăm și să începem seria victoriilor. Sunt câteva meciuri pe care trebuie să le câștigăm, dar cel mai important este să existe chimia necesară.”

BCM U Pitești va juca sâmbătă, de la ora 17:00, în compania celor de la CSU Sibiu, în etapa a VI-a din LNBM - Grupa Valorică A. 

*foto: facebook BCM U Pitești 

Nu există nici un comentariu pentru acest articol.

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!