Stiri Liga Natională de Baschet Masculin

Reia BC Timişoara pista Aleksandar Todorov?

Adrian Cojocaru

Adrian Cojocaru
29.11.2012

foto: balkanleague.net

Rămasă fără antrenor principal, BC Timişoara caută rapid soluţii pentru banca tehnică. Conducerea clubului a anunţat că are în vedere să găsească cât mai repede un înlocuitor pentru Predrag Badnjarevic, fără să ofere însă nume în acest sens.

Alb-violeţii s-ar putea orienta din nou spre Aleksandar Todorov, un tehnician macedonean care se afla în fruntea listei după despărţirea de Dragan Petricevic. Problemele legate de buget au făcut însă ca acesta să nu ajungă la Timişoara, iar clubul l-a adus apoi pe Predrag Badnjarevic. Acum, Todorov ar putea fi din nou o soluţie viabilă, în condiţiile în care bugetul este asigurat.

Macedoneanul ocupă în prezent funcţia de antrenor principal al formaţiei Balkan Botevgrad din Bulgaria, grupare cu care se află pe locul 7 în clasament (din 10 echipe), cu 3 victorii şi patru înfrângeri.

Todorov are în palmares două Cupe ale Macedoniei (2001, 2012) şi un titlu (2012), toate trei cu MZT Skopje, dar şi Liga Balcanică, obţinută în 2009 cu Rilski Sportist din Bulgaria.

Macedoneanul a antrenat-o de trei ori pe MZT Skopje şi a mai activat la Alumina, Kumanovo şi Vardar (Macedonia), Ankara Basket (Turcia) şi Rilski (Bulgaria), iar acum e la Balkan Botevgrad.

3 comentarii la aceasta stire:
  • U BT Cluj-Napoca mihnescu :

    dragan
    dar la Dragan chiar nu se gandeste nimeni? sau e doar o concidenta?

    cu 11 ani în urmă (29.11.2012) Raspunde
  • dana_qwert :

    dragan???
    Nici nu ar trebui nimeni sa se gandeasca la Dragan. Sper ca nici nu au facut acest lucru, ar fi cea mai mare dezamagire.
    Cred ca ce am vazut la Sibiu a fost sufiecient. Si se pare ca baschetul din Romania il streseaza doar, deci cred ca cel mai bine pentru el e sa nu aiba nici o legatura cu baschetul romanesc cu cu atat mai putin cu cel din Timisoara.

    cu 11 ani în urmă (29.11.2012) Raspunde
  • Sepsi SIC Sf. Gheorghe fratejder :

    dragan
    Dragan a acceptat o oferta din Tunisia. De aceea a plecat de la Sibiu. Asa ca degeaba s-ar fi gandit la el

    cu 11 ani în urmă (29.11.2012) Raspunde

Daca nu aveţi cont puteţi să accesaţi crearea unui cont nou.

Este interzisă folosirea de cuvinte obscene, atacuri la persoană, autor, articol, afişarea de anunţuri publicitare, jigniri, trivialităţi, injurii aduse celorlalţi cititori sau autori ai altor comentarii. Ne rezervăm dreptul de a cenzura și şterge integral cometarii și interzicerea dreptului de a posta pe site, prin banarea / blocarea IP-ului dvs. BASCHET.RO nu răspunde pentru conţinutul postat de utilizatori în rubrica de comentarii, această responsabilitate revenind integral autorului comentariului.

După ce au fost postate, comentariile nu mai pot fi șterse sau modificate de către autorii acestora!